Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Сървайвър", "Ергенът", "Стани богат" и Цитиридис се завръщат
Автор: Екип Varna24.bg 12:24 / 03.02.2023Коментари (0)1120
©
Пролетта на 2023г. ще поднесе един различен, предизвикателен и пълен с емоции сезон за зрителите на bTV. Екзотични, модерни, интригуващи, изпълнени с любов, смях, противоречия, амбиции и мечти, развлекателните предавания ще пренесат зрителите в един свят от изненади, вълнуващи пътувания и приключения.

Телевизионният сезон на bTV започва на 13 февруари от 18:00 часа с новите епизоди на любимата игра за знания – "Стани богат“. Колоритни участници – хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии и каузи (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието срещу водещия Михаил Билалов, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат 100 хиляди лева.

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor – носителят на титлата "Последният оцелял“ от сезон 5 - Ваня Джаферович. Той ще съпроводи участниците от двата отбора - "Известни“ и "Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал. След премиерните епизоди “Survivor" 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

Вторият сезон на "Ергенът“ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на романтичното приключение е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа. Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика. Ще открие ли любовта новият Ерген и ще изрече ли думите, които всяка жена мечтае да чуе, зрителите ще разберат тази пролет в ефира на bTV.

Точно една година след своя телевизионен дебют – на 24 февруари от 21:00 часа сериалът "Мен не ме мислете“ ще продължи разказа за отношенията между главните персонажи, изиграни от Весела Бабинова и Рушен Видинлиев. В трети сезон те ще бъдат доста сложни и объркани, а за това ще допринесат и гост-звездите, които ще имат специално участие в продукцията. Няма да липсват непредвидени събития и изненадващи ситуации, които ще поставят отношенията им отново на изпитание. Каква ще бъде развръзката на техните взаимоотношения и ще има ли най-после щастлив край, зрителите на bTV ще разберат през пролетта на 2023 г.

На 24 февруари, петък, от 22:00 часа стартира новият седми сезон на "Шоуто на Николаос Цитиридис“. Под мотото "Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени - в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, за да се превърне то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана. Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос, освен водещ и сценарист на шоуто става и негов креативен продуцент.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: