Състоянието на Кейт е сериозно, остава в болница още две седмици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:27 / 19.01.2024
1120
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън “се чувства добре" след тежката коремна операция, за която беше приета в болница във вторник, съобщи “Дейли Мейл".

Принц Уилям е посетил съпругата си на втория ден от възстановяването ѝ. 41-годишният престолонаследник беше видян в четвъртък да напуска лондонската клиника в Мерилебон заедно с кралски бодигардове. Според изявление на двореца Кенсингтън Кейт ще остане в лечебното отделение между 10 и 14 дни, преди да се прибере у дома си в Уиндзор, където ще се възстановява.

Принцесата на Уелс ще севърне към публичните събития чак след Великден, се посочва още в изявлението. Същевременно кралица Камила беше първата от кралското семейство, която публично говори за двойната “здравна тревога" в Бъкингамския дворец. В четвъртък тя обяви, че крал Чарлз III, на когото му предстои операция за лечение на простатата, се “чувства добре" и “очаква с нетърпение да се върне на работа".

Заради двете операции кралското семейство трябваше да преустанови редица от официалните си ангажименти. Освен Кейт и Чарлз Уилям също е в отпуск, за да се грижи за децата и съпругата си през следващите седмици.

“Две седмици в болница са повече от обикновено, но тя не води нормален живот. Тя е бъдещата кралица, така че лекарите ще бъдат предпазливи", посочва пред “Сън" д-р Зоуи Уилямс.

Дворецът Кенсингтън не разкри подробности около състоянието на Кейт, нито каква е причината за операцията.

Кралският експерт Фил Дампи отбеляза, че “не знаем подробностите, но явно става дума за нещо сериозно, тъй като тя ще бъде в болница две седмици и се нуждае до три месеца, за да се възстанови".

Кейт обикновено се радва на добро здраве, като изключение прави постъпването ѝ в болница заради тежко сутрешно гадене по време на бременност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Голяма радост за Гала, Мари разкри пола на бебето, което очаква
Почина актьор от "Всички обичат Реймънд"
Цветослав Цачев: Намалението на лихвите от Федералния резерв ще с...
Орлин Горанов: Най-важните моменти за един изпълнител са срещите ...
Почина известният готвач Джеймс Кент
Водата за уста може да бъде много опасна и крие рискове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).