Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Светлана Гущерова роди тайно второто си дете
Автор: Екип Varna24.bg 22:14 / 18.11.2020Коментари (0)4971
© Инстаграм
В разгара на тазгодишното лято, когато температурите навън се покачваха, карайки горещите емоции постепенно да вземат връх над страха от коронавируса, за първи път се заговори, че Светлана Гущерова очаква второ дете от мъжа си Християн.

Независимо от факта, че съпругата на бизнесмена предпочете да не коментира по какъвто и да било начин слуховете, тръгнали малко повече от година след появата на дъщеря ѝ Анелия-Добромира, в края на юли нейни близки от родния ѝ град ги потвърдиха. Въпреки че тогава те не разкриха пола на бебето в нейната утроба, но издадоха, че майка ѝ е заминала за столицата, за да ѝ помага по време на бременността.

Сега, три месеца по-късно, се разбра, че Светлана е станала майка за втори път. Първоначално, преди самата тя официално да потвърди хубавата новина, последователите ѝ в социалните мрежи забелязаха, че Гущерова отново публикува снимки в платформата, като за първи път от жаркия сезон насам позира в цял ръст, без да прикрива корема си, който днес отново е плосък. Преди дни моделът качи няколко кратки видео клипа под формата на 24-часови истории, рекламирайки светлосиня нощница и халат на марката ѝ "SG", която представи на пазара през юли т.г.

Скоро след това тя реши отново да се пристъпи в медийното пространство, разбулвайки мистерията, с която обви личния си живот, и да сподели повече подробности около щастливото събитие пред "България Днес".

"Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна", разказа тя пред медията, като предпочете да не разгласява нито името на своя наследник, нито точната дата, на която му е вдъхнала живот.

Въпреки това отскорошната дизайнерка довери, че с помощта на астроложката Мира Кунева е избрала не само деня, но и часа, в който отрочето ѝ да пристигне на този свят. Самото раждане и преминало безпроблемно, като майката и детето са изписани от болницата на петия ден. Днес те са у дома си, а по думите на Светлана безсънните нощи вече са започнали, тъй като синът ѝ има колики.

Плеймейтката стана майка за първи път в края на февруари миналата година, а в началото реши да не споделя публично щастливата вест, тъй като момичето ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре.

И до днес обаче половинката на Християн ревностно пази личното пространство на малката Анелия-Добромира и отказва да покаже на почитателите си как изглежда тя. Единствените кадри, на които присъстваше детето, бяха от традиционния ритуал за погача, но за сметка на това ликът му бе прикрит с емотикони.

По-късно, на запитване от страна на потребител в интернет, интересуващ се кога нейните фенове ще могат видят дъщеря ѝ, Светлана отговори, че няма да я покаже никога.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: