Световни звезди говорят за грандиозното шоу на MTV във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:25 / 17.07.2017
4172
Над 30 000 души се включиха в концерта MTV Presents Varna Beach, който се проведе на 15 юли на южния плаж във Варна. Най-голямото музикално събитие за лятото събра на една сцена имена от световната и българската поп музика. Вратите на фестивалната сцена отвориха точно в 12 ч. на обяд в съботния ден, а настроението първи подгряха Павел и Венци Венц, Дара, Кристиян Костов и Поли Генова. Първи от чуждестранните гости бе лондонският диджей Джонас Блу, последван от Gorgon City и R3 wire & Varski, които споделяха в социалните мрежи емоции от концерта. Тайни Темпа и Биби Рекса сгорещиха атмосферата:

"Всеки път, когато идвам тук, се изненадвам от публиката, която има страшно много енергия и обича музиката ми. Варненския бряг е страхотен. Докато бях на сцената, виждах хората, пясъка, морето. Магично е и може и да се преместя тук веднага", каза Тайни Темпа.


"Страхотно е тук във Варна, хората са много мили. Аз съм от Албания и кухнята ни е много близка, а плажът е очарователен", сподели Биби Рекса. Семейството на певицата емигрирало в Съединените щати, когато била на шест години. От малка се занимава с музика и има десетки награди. Освен певица, Биби е и автор на песни. Малко преди полунощ финал на купона постави най-популярният DJ от Съединените щати - Стив Айоки, с впечатляващо звуково-светлинно шоу. След седмица ще излезе най-новият му албум - "Колони", в който той си партнира със световноизвестни рап изпълнители. Още преди премиерата на албума, някои от парчетата бяха представени пред варненската публика. Събитието впечатли с кристалния звук и перфектната организация на фестивала, който бе заснет от MTV и ще бъде излъчен в мрежата на телевизионния гигант като едночасов филм за концерта във Варна.


Виж коментарите (0)

Още по темата (48):
13.08.2018 Около 20 000 наблюдаваха лудото шоу на МТВ във Варна
09.08.2018 MTV награждава кръводарители с 50 билета за шоуто си във Варна
09.08.2018 Затварят улици и булеварди заради концерта на МТВ
07.08.2018 Рита Ора изпрати видеопоздрав, няма търпение да дойде във Варна
06.08.2018 Не остана! Шоуто на МТВ скоро ще разтърси Варна
25.06.2018 Световни диджеи отправиха поздрав преди шоуто на MTV във Варна
Още новини от Любопитни новини:
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).