Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Световно по футбол 2022 - какво предвещават водещите сайтове за залози
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 21.09.2022Коментари (0)1463
©
Кой ще спечели Световната купа през 2022 г.? Това е въпросът, който много футболни фенове си задават седем месеца преди началото на турнира.

Вече започнаха да се дават отговори на този въпрос и хората имат свои идеи за това кой ще бъде коронясан за световен шампион в Катар. Най-интересно е какви варианти виждат различните сайтове за залози, формирайки очакванията си с коефициентите за различните държави. Нека сега да се запознаем с това кои са техните фаворити и да отговорим защо е така.

Състезанието ще се проведе от 21 ноември до 18 декември 2022 г., разделяйки клубния сезон на две.

И така, от кои отбори се очаква да спечелят? Кой ще наследи Франция или петлите ще запазят трофея си? Днес ще разгледаме отблизо основните претенденти за спечелване на най-великото футболно събитие. Това ще ви помогне при изготвянето на прогнозите ви за Световната купа.

Бразилия, фаворит на всички букмейкъри

Що се отнася до това кой ще спечели Световната купа през 2022 г., Бразилия е настоящият фаворит да вдигне трофея. Лесно е да се разбере защо. Отборът на Тите се класира непобеден с 14 победи и три равенства и оглави южноамериканската квалификационна група .

Още по-хубаво е, че Бразилия завърши квалификационните кръгове с най-добрата защита (пет допуснати гола), но най-вече с най-добрата атака (40 отбелязани гола)! Пътят към Катар проработи доста добре за Неймар и неговите съотборници, които нито веднъж не се усъмниха, че ще се класират за Световното първенство през 2022 г.

С пълен състав и качествени играчи на всяка позиция, дори и на пейката, е сигурно, че Бразилия ще бъде сред фаворитите за вдигане на трофея. Списъкът с играчи като Неймар, Пакета, Филипе Коутиньо, Винисиус, Каземиро, Фабиньо, Маркиньос, Тиаго Силва, Милитао, Алисон... Големи имена, които се представят еднакво добре в своите клубове. Те ще се погрижат Селесао да бъде фаворит за победата.

Англия, след 56 години?

Първата и единствена Световна купа, спечелена от "Трите лъва", е през 1966 г.! Това е много отдавна, когато погледнете състава, с който тази страна разполага през последните години.

Дори с играчи като Лампард, Джерард, Бекъм и прочие не им се получи. Дали 2022 г. ще бъде идеалната възможност да се сложи край на "годините на болка" и да бъде спечелена втората световна титла?

На Евро 2020 Англия оспори факта, че от 1966 г. насам не е печелила трофей и не е стигала до голям финал. Те бяха впечатляващи по време на квалификациите и стигнаха чак до финала. Там имаха малшанс и загубиха на дузпи от Италия. Това надгради предишните им резултати и те ще бъдат един от фаворитите в Катар.

Подобно на Бразилия, Англия разполага с някои много талантливи играчи. Треньорът им Гарет Саутгейт сигурно понякога се чеше по главата, когато се опитва да прецени кои играчи ще започнат всеки мач. Джон Стоунс, Рийс Джеймс, Кайл Уокър, Фил Фоден, Джуд Белингъм, Мейсън Маунт, Рахим Стърлинг, Маркъс Рашфорд, Букайо Сака, Хари Кейн... Впечатляваща атакуваща сила, на която много други държави трябва да завиждат.   Затова Англия е един от големите фаворити за спечелване на титлата тази зима.

Франция ще направи исторически дубъл?

За да приключим списъка с фаворити, сега ще разгледаме Франция, която ще се надява да запази титлата си на Световното първенство. С коефициенти, близки до тези на англичаните, сините също са силно предпочитани от букмейкърите и това съвсем не е изненадващо.

Хората на Дидие Дешан спечелиха Световната купа през 2018 г. и изглеждат по-силни от всякога след разочароващото Евро 2020. Месеци по-късно те спечелиха Лигата на нациите през 2021 г., като за целта трябваше да победят Белгия и Испания. Изглежда, че треньорът е намерил новата си система с 3-4-1-2. Тя все още трябва да бъде усъвършенствана, но изглежда ефективна, като Гризман е свободен електрон, а Тео Ернандес е много офанзивен от лявата страна.

С атака, която би накарала не един мениджър да мечтае. Франция вероятно разполага с най-добрата единайсеторка на хартия. Със сигурност и с най-разнообразния набор от играчи в света.

Част от остриетата на Франция са:

●     Мбапе

●     Бензема

●     Гризман

●     Жиру

●     Бен Йедер

●     Коман

●     Диаби

●     Нкунку

●     О. Дембеле

Французите използваха мачовете от Лигата на нациите през юни и септември, за да работят върху финалната подготовка за Катар. Те ще се стремят да бъдат на върха на възможностите си през ноември, когато започва Световното първенство. Дали това ще бъде достатъчно, за да спечелят Световната купа?

Те ще бъдат първата държава, след Бразилия през 1962 г., която ще запази трофея.  Ако вярвате в това, не се колебайте да заложите на тях. Коефициентите, предлагани в сайтовете за спортни залози, определено са изгодни.

Кои са останалите страни, които могат да спечелят?

●След триото, което представихме, следващата поставена държава е Испания. Държавата беше близо до финала на Евро 2020, но както Англия, тя беше спряна от Италия. Отборът е млад и има потенциал.

●После следва Аржентина, която може да се похвали с втората младост на Меси. Също имаха много силни квалификации.

●Около същите коефициенти се движи и отборът на Германия, но там се случва смяна на поколенията в момента. 

●Други три отбора, които със сигурност ще играят добра игра са Португалия, Нидерландия и Белгия. Всички тези тимове са със ставка между 9 и 13 в момента. Дават възможност да се заложи на класен отбор, но и с по-висок коефициент за голяма потенциална печалба.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бюджет 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: