Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Таня Боева: Мярката е важно условие
Автор: Екип Varna24.bg 12:22 / 22.03.2023Коментари (0)1955
©
Таня Боева е на мнение, че мярката е важно условие в проектите, които се предлагат на публиката. Фолк звездата, която има богат сценичен опит, винаги се старае излъчването ѝ в клиповете да е не само секси, но със силна доза финес. Предпочита да залага на елегантните визии, а не на вулгарността.

"Аз нямам нищо против хората как се усещат и как искат да правят своите клипове. Всеки се презентира по начина, по който се чувства добре. Моето усещане е винаги да има мярка – така съм била възпитавана и да намирам златната среда. Нека да бъде женствено, нека да бъде секси, но в същото време да има онази изтънченост, елегантност и скъпо излъчване – нямам предвид финансово скъпо, а на дама, която има достойнство“– сподели тя пред камерата на Фен ТВ.

Таня Боева не спести и своята оценка за фолк жанра в момента. Коментира и от какво значение е възрастта на изпълнителя за неговата успешна кариера.

Тя постави на първо място не годините, а талантът и качествените песни. Настроена е оптимистично за бъдещето на попфолка и новите му попълнения и отчете, че има много млади изпълнители, които навлизат с инерция, а това не е случайно.

"За мен няма никакво ограничение във възрастта и винаги съм казвала, че човек е млад, докато се чувства такъв. Както може да има млади хора, които се чувстват възрастни и уморени" – подчерта певицата.

“Това, което ме държи, е любовта ми към музиката и обичта на моите почитатели към мен, които до ден днешен заявяват нуждата си от това да чуват моя глас и да пея нови и нови неща. От позицията на тази опитност, която имам през годините, считам че е съвсем нормално музиката да се променя. Живеем в динамика и нашият бизнес е динамичен" – каза още тя.

“А какво значи млади и стари артисти? Аз съм отворена и позитивно настроена към всички колеги без значение от тяхната възраст. Всички се стараем да правим хубави песни, които да впечатлят публиката, да влязат в сърцата на хората, да се запеят, да бъдат търсени, обичани и слушани. Това е по-важното – какво прави артистът, а не на колко години е. Но да, сега има много млади изпълнители, които навлизат със страхотна инерция и това, абсолютно убедена съм, не е случайно! Когато човек работи и го прави с желание, публиката го усеща и го награждава с любовта си“ – обясни Таня Боева.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: