Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теди Александрова проговори за скандала с Диона 
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 23.10.2023Коментари (0)572
© Телеграф
Певицата Теди Алексадрова проговори за скандала си с попфолк фурията Диона. Разкри защо в последния момент се отказала от песен с колежката си. 

“Трябваше да има дует. Беше направен такъв. Аз бях измислила друго канто, различно от това, което тя беше ми пуснала първоначално, и друг текст направих, и клип снимахме. Всичко беше до финала направено, но просто има моменти, в които хората не се усещат, не се разбират, разминават се по всякакъв начин и няма как да имаш общ проект с човек, когато просто я няма спойката… И много други неща, които държа да си останат между нас, защото аз  не съм от хората, които ще тръгнат да плюят публично. Тя го направи, имаше нещо такова в сторита. Не беше приятно" – разказва Теди  пред Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек", пише "Телеграф".

“Аз пък, като по-голям човек от нея – и на години, и в кариерата си, реших да подмина това нещо наистина с усмивка и да не влизам в подробности, защото щеше да стане пак някакъв скандал като миналата година онзи цирк, който се беше случил. Аз от такова нещо не виждам позитиви. Оставих нещата така. Наистина й пожелавам късмет. Тя си пусна парчето в нейния си вариант и толкова по тази тема. Не смятам, че трябва да отвръщам с нещо лошо, дори и на гадните неща, които беше написала" – добавя още тя.

По думите й държи всичко да се случва на базата на чисти отношения, да се усеща с човека, с когото работи, да не е само парата в съзнанието. “Тук е почти невъзможно да се постигнат такива отношения" – заключава изпълнителката.

Преди време Диона обвини колежката си Теди Александрова в несериозно отношение към общия им проект. Тогава тя написа: След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да презапиша и презаснема всичко отначало. Крайно непрофесионални и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах...








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отношенията София-Скопие
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Санирането на сградите
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: