Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теодора Духовникова: Не, не ме интересува. Имам право и на провал
Автор: Екип Varna24.bg 20:11 / 31.03.2024Коментари (0)1341
©
Голяма промяна се забелязва у Теодора Духовникова. Дали в резултат на нея актрисата изигра изключителни, запомнящи се роли в театъра и в киното, или те някак я отведоха до новото й Аз, но в последните години още по-ярко изпъкна таланта й.

До толкова, че се коментира повече от красотата й, отколкото актьорските й умения, както бе до не толкова отдавна. И макар че продължава да е сочена за едно от най-красивите лица в гилдията, Теодора Духовникова изглежда с лекота е превъзмогнала присъщата за професията суетност. Тя се снима почти без грим и по-изненадващото - с напълно естествената за своите 46 години визия в сериала "Есента на демона" по Нова тв.

"Като гледах втори сезон, много се зарадвах, че не съм си опънала бръчките, защото понякога те наистина ти трябват, особено като си актриса. А пък тя, красотата, първо си я има, и второ, когато я искаш, винаги си излиза напред", споделя Духовникова.

Звездата говори и за промяната си, която почитателите й може би до този момент само усещаха. Теодора преборила много от страховете си, превъзмогнала егото и притесненията си. Успокоила се и в професията, и в живота. Дали й простиха красотата?, попита я в свое интервю Мон Дьо. "Да, защото вече не съм толкова красива", отвърна тя с усмивка. Подчерта, че и сега се приема за красива и много се харесва. "Добре ми е сега, чувствам се чудесно", сподели тя.

И преди обаче Теодора Духовникова не се притесняваше да се снима без грим. В днешния онлайн свят на филтри и подобрения, тя продължава да вдъхновява с кадри, за които позира напълно натурално. Не че има нужда, но не прекроява линиите на фигурата си с приложения, нито изглажда бръчките си. Така че актрисата продължава да впечатлява с естествена красота и поведение. Теодора излъчва женственост и нежност на фона на всеобщата мания да се споделят кадри и истории, така преработени, че да се прикрие и най-малкото несъвършенство. Дори от момичета на половина от възрастта й.

В същото време Теодора като че е обуздала бурната си емоционалност или поне я е оставила само за ролите си. "Драма куин ме напусна", призна Теодора тези дни. В един момент тя просто се успокоила, решавайки че не е длъжна да се обяснява на никого. Започнала да приема неща, което до не толкова отдавна й било изключително трудно.

Съзнателно борела страховете си – на отхвърляне, на болест, на смърт на остаряване, на изоставяне. "Защото имах един момент, в който беше извън тези граници и се стигаше до паник атаки... Страхът пречи, сковава те", споделя актрисата. В моментите, в които е играла лошо, било именно от страх. В последно време вече се усещала като частица от един много по-голям свят. Разделила се с очакванията той да е точно такъв, какъвто тя иска да го види, в противен случай е лош и несправедлив.

Тази инфантилност, както я нарече, отминала през годините. Дори дъщерите й Бояна и Ема отбелязали неотдавна, че се е успокоила и като майка. А като актриса Теодора вече не се интересува толкова от ролите или от жанра, а с кои хора ще работи. Защото вече внимава с кого споделя времето си и в професията, и в личния си живот. Разделила се е и с постоянния трепет, присъщ на актьора, дали нещо ще е провал. "Не, не ме интересува. Имам право и на провал", философства Теодора.

В резултат на тези промени, а може пък за разнообразие, актрисата посрещна 46-тия си рожден на 14 декември по доста неприсъщ за себе си начин. Теодора не се впусна в танци до зори с приятели и шумни наздравици, а се наслади на спокойствие и уют в компанията само на любимия мъж – ресторантьорът Стефан Духовников. Двамата си подариха кратка ваканция на тишина и чист въздух сред живописната природа на Мальовица, с леки преходи, горещи минерални бани и по една малка ракийка вечер, припомня HotArena.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: