Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежка болест е мъчила красивата Никол Станкулова
Автор: Екип Varna24.bg 13:24 / 17.07.2022Коментари (4)1965
©
Красавицата Никол Станкулова е залитнала по така актуалните корекции по лицето и тялото. Синоптичката на Нова тв се е сдобила с нов контур на лицето, която се постига с дерматологична процедура  чрез инжекционна терапия с дермални филъри. Лицето на Никол наистина изглежда променено и последователите й в социалните мрежи също се запитаха какво си е правила.

"С течение на времето, в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появата на бръчките се наблюдава и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до видими разлики във външния вид. Корекциите се правят чрез инжекционни процедури, които са комбинация от подходящи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевия овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възстанови обема в определени селектирани зони. Предимствата на тези процедури, освен, че няма оперативна намеса е, че са краткотрайни като продължителност и носят дългосрочни резултати“ – разкрива дерматолог, цитиран от "Уикенд“.

Синоптичката, която стана известна с естествената си хубост и ведро излъчване, сега се е увлякла с корекциите. Никол първо си сложи значително по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, но истината лъсва, когато се видят по-стари снимки на моделката. Станкулова си сложи и малко силикон след това раждането на дъщеря си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и малкото гърди, които е имала. Другата причина, поради която е прибягнала до поставянето на силикон, е годеникът й Теодор Минев, който е син на банкера Цеко Минев. Никол искала да бъде по-сексапилна за мъжа си. Гърдите й са доста малки и изглеждат естествено, но все пак са дело на пластичната хирургия.

Младата майка, която в края на миналата година роди втората си дъщеря – Андреа, продължи с разкрасителните процедури и след появата на това бебе. Синоптичката отново си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й корекция е оформянето на лицето, което изглежда още по-ръбато, отколкото е по принцип.

Красавицата от прогнозата за времето никога не е била пълна, защото от малка се занимава с моделство а амбициозната й майка винаги я е следяла какво хапва, за да не пълнее. Именно родителката й, манията за слабо тяло и модата на кльощавите манекенки докарала остра форма на булимия на синеочката. Тежкото хранително разстройство измъчваше красавицата в продължение на години, като успя да се спаси чак когато забременя, но дори и тогава не си позволяваше да похапва всичко, а следеше да не качи повече от 7-8 кг, като си върна старото тегло малко след като даде живот на Теа. Ситуацията се повтори и с втората й дъщеря Андреа, като до 6-ия месец почти не си личеше, че носи в утробата си бебе.

Булимията протича изключително неприятно – с постоянно повръщане на поетата храна. Смята се, че това е психическо заболяване, а болните категорично отричат, че предизвикват повръщане на току-що изядената от тях гозба.

Водещата на времето по Нова тв има свой идеал за това как трябва да изглежда и не допуска да наддаде и грам. Приятелка на красавицата признава, че дългокраката бивша манекенка не може да спазва диети, защото обича да яде, но после връща всичко излапано в тоалетната. Така поддържала формата си в продължение на няколко години, без да й пука, че си скапва организма. Не е ясно дали Никол и днес продължава да е лакома, а после да повръща храната, която е приела.

Станкулова сама е споделяла, че обича да закусва мазни банички с айрян, по обяд омита нещо сладко и стабилна порция тестено, за вечеря отново не пропуска десерта след порция ориз или паста и това не се отразява на кльощавото й тяло. Дългокраката манекенка не посещава фитнес, защото няма време и нужда от тренировки в залата. Професията на 33-годишната моделка изисква да е слаба, но според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Според всички норми в диетологията хубавицата в момента е под нормата и трябва да трупне някое и друго кило, за да е перфектна. Въпреки това Никол се гордее със слабото си до болка тяло. За съжаление в последно време тв дамата прилича все повече на aнopeĸcичкa – ръцете и краката й са като на ученичка,а кокалите й буквално се четат.

Във фейсбук амбициозната мома много често се снима с огромни порции храна, които мнозина се питат как побира и защо калориите не й се лепят, което навежда на мисълта, че все още повръща, за да не пълнее. Никол се оправдавала с бърз метаболизъм, но всъщност истината май е друга. Станкулова неведнъж е признавала, че майка й е ужасно критична към нея, тя самата също не си прощава провалите, а гони съвършенството. Заради амбициите и мерака си да е идеална си докарала тежкото хранително разстройство, от което няма отърване.

Преди няколко години се появиха слухове, че Станкулова е успяла да омагьоса най-добрия български тенисист Григор Димитров. Кратката им афера се е случила през 2017 г., когато Гришо гостува в ефира на Нова тв за интервю, а младата амбиция успяла да му вземе номера и да излязат на вечеря, която според твърденията на нейни колежки е завършила в столичен хотел. Хубавицата от Нова тв много искала да оплете трайно в мрежите си тенисиста, но за жалост не успяла, а той в прав текст й заявил, че е само еднократно преживяване.

Днес Никол е примерна майка и съпруга, която няма да видите в кухнята, а не екрана. Станкулова е доста амбициозна и държи да е под светлините на прожекторите. Неслучайно се върна да представя прогнозата за времето само 2-3 месеца след като даде живот на дъщерите си. Това се повтори и след двете й бременности.

Мрази се с Деси Банова

Никол Станкулова е много близка със своята колежка Гери Малкоданска, която приема като приятелка, а не като конкуренция на екрана. Красавицата обаче ненавижда Деси Банова, с която едва не се сбили преди 5-6 години, когато и двете ни казваха какво ще бъде времето. Махленската сцена се разиграла в гримьорните и се пренесла по коридорите. Служителите на Нова телевизия останали потресени, че двете уж възпитани дами са способни на такова гаменско меле. Така и не станало ясно кое е провокирало скандала, който уж започнал по професионални причини – коя да дежури по празниците.

"Размениха си доста грозни реплики, повечето с оная дума, която описва жени с безразборни сексуални връзки. Беше направо зловещо“, коментират очевидци на грандиозната драка. Наложило се охраната на медията да се намеси и да призове дамите да се държат по-културно. Из коридорите на Нова тв шушукат, че между Станкулова и Банова тлеела тиха неприязън от години, която съвсем избухнала, след като Деси успя да прелъсти Плевнелиев и се уреди със своя рубрика в Нова тв.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За мен една жена клатена недоклатена пристъпва към такива манипулаций!
Свобода и свободия са две различни неща!
на 17.07.2022 г.
0
 
 
Останаха ли естествени жени в тоя свят, за един приятел питам?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: