Тежката артилерия влиза в "Мастършеф", Ути Бъчваров ще бърка манджи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 05.10.2023
733
Най-голямата кухня на България – тази на MasterChef, продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни предизвикателства и изпитания на духа този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.

Още в петък вечер шокиращ продукт под кутията на MasterChef ще издаде тематиката на епизода и ще остави хоби-готвачите стъписани. В специален мастърклас ще изгрее самият Ути Бъчваров, който с типичната си колоритност ще научи четирима от кулинарите на тънкостите при приготвянето на "великия български шиш от свинско месо“. Маниерът на страстния ловджия, готвач и телевизионен водещ обещава много смях и вдъхновение не само за участниците, но и за зрителите на bTV. Този, който се справи най-умело със задачата, поставена от Ути, ще получи мастърпрестилка, която му дава възможност да обърне играта в своя полза.

Стрес тест на три нива пък ще тества уменията на хоби-готвачите да работят под напрежение и да не разхищават продукти. Една от дамите ще изпъкне сред останалите, а нейното ястие ще стане повод за шеговито предложение за брак от страна на шефа на шефовете – Явор Сарафов.

Една от дамите в шоуто, ще предизвика журито с една от най-лютите чушки в света, а недоверчив участник ще реши лично да провери силата й. Дегустацията на този екзотичен продукт ще го накара да възкликне - "Някой ако му капне, ще му съдере панталона“! Дали журито ще пострада от експеримента с най-лютата в света и кой ще напусне предаването, ще стане ясно в петък вечер.

В съботния епизод на MasterChef екзотиката ще се преплете с традициите в любопитен тест за креативност, победителят от който ще вземе в свои ръце съдбовни решения за предстоящата отборна битка. Приготвянето на вечеря за мотористи ще вдигне оборотите в легендарната кухня на шоуто, а кой отбор се представя по-добре на кулинарната писта, ще се окаже труден въпрос.

По време на съботната елиминация доблестен жест може да се окаже нож с две остриета, а борбата за оставане в надпреварата ще вдигне пара сред хоби-готвачите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5633):
23.05.2024 Настроението на Уилям подсказа връща ли се скоро Кейт за публични изяви
23.05.2024 Алекс Сърчаджиева ще "изпържи" Ивана с въпроси
23.05.2024 Сигнал до СЕМ: Явна дискриминация и откровено сексистко отношение в "Ергенът"! Искаме спиране на предаването!
23.05.2024 След 20 години пауза известна попфолк певица се завръща на сцената
23.05.2024 Мария Силвестър задмина и Сашо Кадиев
23.05.2024 Познахте ли я? Известна певица коренно смени визията
Още новини от Любопитни новини:
Певицата Дебора за скандалния си арест: Даже не мога да повярвам,...
Сигнал до СЕМ: Явна дискриминация и откровено сексистко отношение...
Ясновидец каза точната дата, на която може да започне Третата све...
На 68 години почина легендарен български спортист
Внезапно си отиде Пламен Асенов
След мощните магнитни бури, които удариха Земята: Настъпиха някои...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).