Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежък ден за представителите на три зодии
Автор: Екип Varna24.bg 09:07 / 01.06.2020Коментари (0)1041
©
Дневен хороскоп за 01.06, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Потърсете начин да не се натоварвате с нови задачи извън рутинните си задължения. Мнозина от вас ще открият нови възможности за работа. Не бъдете прибързани и тактично посочете допуснатите грешки на вашите колеги. Вашата уникалност и проницателност непрекъснато ще учудват обкръжението ви. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с проблеми заради хората от вашето обкръжение. Трудно ви е да приемете отношението на ваши колeги, които отказват да признаят, че сте по-добри от тях. Обичайно тяхно състояние, не се впечатлявате. На работното място се справяте както винаги успешно, въпреки трудностите. Проявете такт и бъдете отговорни към задълженията си. Не давайте заеми. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с вкусна вечеря.

БЛИЗНАЦИ

Поставете ново начало на вашето работното място, но не сами, а заедно с вашите колеги, за да сте сигурни че ще е успешно. Обмислете какви нови възможности за изява имате. Вечерта си позволете активна почивка и се отдайте на развлечения. Пред вас се очертава възможност да размислите за преход към нов вид дейност. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

РАК

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас и да не търпите провал и загуби. При делови срещи и разговори се постарайте да не прекъсвате събеседника си заради вашата импулсивност и липса на такт. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за инвестиции, за да не си създадете неприятности. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора, но едва сега сте ги осъзнали. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ЛЪВ

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате днес, за да си спестите разочарованията. Отношенията с колегите ви са хармонични, ако не решите да се заяждате и да спорите с тях.  Постарайте се да бъдете толерантни към мнението им. По-добре не започвайте нови задачи. Възможно е да ви споходят финансови измами заради проява на сговорчивост и доверчивост. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви. Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ДЕВА

Денят е изпълнен с трудности. Съветвам ви да не допускате старите и непоправени грешки отново да вгорчат живота ви. По-добре ги отстранете и започнете работа отначало. За ваша изненада вашите делови познати са се променили. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Очаквайте приходи. В личните отношения се пазете от проблеми, скъпи дами. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ 

                                                                                                                                                      

Желанието ви да промените живота си и да пътувате не може да се осъществи бързо, така че не губете времето си днес. По-добре се захванете за работа. И без това сте напрегнати и подвластни на емоцията. Възможно е усложняване на партньорските отношения на работното място. Не разчитайте на покровителството на Съдбата. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

СКОРПИОН

Справяте се със служебните си задачи, ако не разчитате на помощ или на късмета си. Отложете деловите срещи и разговори, за да не се провалите. Общуването ви днес е емоционално и затруднено. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви подтискат и са причината, да ви липсва самочувствие. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните жени. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не харчете част от приходите си без важна причина. Не правете големи покупки за дома или офиса и не давайте обещания за заем на ваши роднини. Ако сте щедри и реагирате веднага, те ще решат, че се отказвате от дадените пари и няма да ви ги върнат. Деловите ви контакти са затруднени заради нежелание да изслушвате хората, които ви посещават. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

КОЗИРОГ 

Ще ви бъде трудно, защото на всяка цена сте решили да наложите мнението си и да промените живота на близките си. Съветът ми е на работното място да не спорите инатливо и заядливо с вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавни организации, ако ви е необходима тяхната намеса. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е добър, за да осъществите планирано делово пътуване. На работното място се справяте отлично, ако решите да се заемете със служебните си задачи. Всички са готови да ви помогнат. По-добре да отложите деловите срещи свързани с инвестиции или с финансиране на ваши партньори, защото ще претърпите загуби. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Радвате се на закрилата на Съдбата, на успех и признание. Вашата добра професионална изява ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви и предложения за нова позиция на работното място. Обсъдете проблемите, които възникват. Неочаквани трудности ще ви изнервят, ако замислените идеи са свързани с рисковани действия и не срещате подкрепа. Ако денят е бил уморителен за вас, мили дами, вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: