Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тези 6 зодии са късметлиите на 2022
Автор: Екип Varna24.bg 20:57 / 10.10.2021Коментари (0)4460
©
През първата половина на 2022 г. тандемът на Юпитер и Риби ще внесе финансова стабилност в знаците на водната стихия - Рак, Риби и Скорпион, пише iWoman.bg По-късно планетата ще премине в знака на Овен и всички предимства ще отидат при огнените знаци - Овен, Стрелец и Лъв.

Овен

Приятни изненади очакват Овенa целогодишно. От януари до март те ще трябва да преосмислят начина си на живот и да изберат нови цели. Във финансовия сектор всичко ще се окаже възможно най-добре, но не бързайте да харчите спечеленото. До края на годината спестяванията ще играят важна роля за бъдеще без притеснения. През пролетта и лятото Овенът ще може да се реализира на работното място. Това може да е нов собствен бизнес и изкачване по кариерната стълбица. Самотни представители на знака е възможно да срещнат любовта.

Близнаци

През 2021 г. Близнаците работят усилено, така че от януари 2022 г. те ще започнат да извличат ползите. За тези, които мислят да сменят работата си, май ще бъде идеалният месец, отбелязват астролозите. За женените Близнаци първата половина на 2022 г може да бъде тест за връзката. По пътя има много изкушения, но няма да можете да се справите сами с тях.

Дева

За Девите 2022 г ще бъде идеално време за създаване или укрепване на семейство. Те ще се къпят в любов, идилия и хармония. Работата ще отнеме малко усилия, но резултатът си заслужава. От февруари до май са възможни промени в професионалната дейност, но всички те ще бъдат успешни.

Везни

За Везните късметът ще остане благоприятен през 2022 г. Нищо няма да попречи на премерения им живот, но тези, които поемат инициативата, ще постигнат целите си. Глоба съветва да внимавате с приключенски договори и лесни пари, тъй като има опасност да бъдете измамени. През лятото са възможни големи печалби, но не трябва да харчите всичко наведнъж - възможно е парите да са необходими в края на ноември.

Скорпион

Скорпионите ще могат да сбъднат всичките си планове. Упоритостта и постоянството ще ви помогнат да получите повишение, а препятствията ще бъдат толкова незначителни, че Скорпионите дори няма да ги забележат. Астролозите съветват да направи нови познанства и да не се отказва от пътуване.

Водолей

Водолеят не трябва да полага много усилия, за да успее в нови проекти. От януари до март звездите обещават кариерно израстване, а пролетта ще бъде натоварена. До лятото ще има отдих, през който ще искате да преосмислите живота си. Още през септември обаче ще се появят нови идеи, които ще дадат плод.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: