Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Топ 5 какво да носим това лято
Автор: Екип Varna24.bg 12:43 / 11.04.2023Коментари (0)724
©
Кои са най-актуалните тенденции и комбинации в дрехите за лято 2023, това подготвихме за вас за предстоящите топло дни, които всички очакваме.  

Модата за пролет/лято 2023 ви подканва да направите място за монохромни и минималистични облекла, лишени от ненужни аксесоари, за да подчертаете напълно чистотата и елегантността на семплите кройки и неутралните цветове. Ето каква е тенденцията за топлия сезон, която възнаграждава практичността. Подрабхме за вас топ 5 тенденции:

1.  Цепките, които никога не са тривиални 

Ултра-секси обратът на миналата пролет/лято продължава и тази година с рокли, които в много случаи оставят малко на въображението. От панталони до пуловери, от поли до рокли, изрезките се превърнаха в истинска тенденция. Не се колебайте да импровизирате и рискувате. 

2. Бялото е новото модерно 

Бялото е новото модерно,  особено подчертано от вертикални или хоризонтални линии. С бялото можете да озарите всяко свое облекло, добавяйки елегантна и изтънчена нотка. Друга особеност на този цвят е неговата универсалност: бяла риза в комбинация с шарена пола и ще сте свежи и леки през пролетните дни; ако пък не искате да останете незабелязани през летните нощи, изберете дълга бяла рокля, покрита с пайети - със сигурност ще блестите цяла нощ.  

3. Ярки и живи нюанси 

Цветовете на пролетта ни карат да искаме да носиме ярки цветове и разчупени модели, които празнуват живота. В комбинация със сини дънки или мини поли, тези цветове създават неочакван, свеж и уникален стил. Правилната комбинация, за да носите слънцето със себе си всеки ден. 

4. Силата в практичността

Елегантността на удобния стил никога не е била толкова строга, както тази пролет/лято. Многофункционални координирани комплекти, но също така прецизни и структурирани, с широка гама от облекла, оборудвани с множество джобове и презрамки, често предназначени да създадат цялостен външен вид с военен характер. Ежедневни и функционални облекла, с комбинации, вдъхновени от работно облекло, и елегантни поло тениски, понякога прозрачни, които да се носят разкопчани и с подходящи поли. 

5. Животинските щампи не остаряват 

Животинският принт продължава да бъде широко разпространен и популярен, като отново се утвърждава като незаменим дори и през горещия сезон на годината. Дали ще са щампи на леопард, зебра, питон, няма значение: важното е да носите поне една дреха с животински принт, но не забравяйте да добавите нещо и с изчистен десен. 

Дайте воля на въображението си и комбинирайте смело! 

Чериса КОРМОВА








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: