Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Топ 5 какво да носим това лято
Автор: Екип Varna24.bg 12:43 / 11.04.2023Коментари (0)742
©
Кои са най-актуалните тенденции и комбинации в дрехите за лято 2023, това подготвихме за вас за предстоящите топло дни, които всички очакваме.  

Модата за пролет/лято 2023 ви подканва да направите място за монохромни и минималистични облекла, лишени от ненужни аксесоари, за да подчертаете напълно чистотата и елегантността на семплите кройки и неутралните цветове. Ето каква е тенденцията за топлия сезон, която възнаграждава практичността. Подрабхме за вас топ 5 тенденции:

1.  Цепките, които никога не са тривиални 

Ултра-секси обратът на миналата пролет/лято продължава и тази година с рокли, които в много случаи оставят малко на въображението. От панталони до пуловери, от поли до рокли, изрезките се превърнаха в истинска тенденция. Не се колебайте да импровизирате и рискувате. 

2. Бялото е новото модерно 

Бялото е новото модерно,  особено подчертано от вертикални или хоризонтални линии. С бялото можете да озарите всяко свое облекло, добавяйки елегантна и изтънчена нотка. Друга особеност на този цвят е неговата универсалност: бяла риза в комбинация с шарена пола и ще сте свежи и леки през пролетните дни; ако пък не искате да останете незабелязани през летните нощи, изберете дълга бяла рокля, покрита с пайети - със сигурност ще блестите цяла нощ.  

3. Ярки и живи нюанси 

Цветовете на пролетта ни карат да искаме да носиме ярки цветове и разчупени модели, които празнуват живота. В комбинация със сини дънки или мини поли, тези цветове създават неочакван, свеж и уникален стил. Правилната комбинация, за да носите слънцето със себе си всеки ден. 

4. Силата в практичността

Елегантността на удобния стил никога не е била толкова строга, както тази пролет/лято. Многофункционални координирани комплекти, но също така прецизни и структурирани, с широка гама от облекла, оборудвани с множество джобове и презрамки, често предназначени да създадат цялостен външен вид с военен характер. Ежедневни и функционални облекла, с комбинации, вдъхновени от работно облекло, и елегантни поло тениски, понякога прозрачни, които да се носят разкопчани и с подходящи поли. 

5. Животинските щампи не остаряват 

Животинският принт продължава да бъде широко разпространен и популярен, като отново се утвърждава като незаменим дори и през горещия сезон на годината. Дали ще са щампи на леопард, зебра, питон, няма значение: важното е да носите поне една дреха с животински принт, но не забравяйте да добавите нещо и с изчистен десен. 

Дайте воля на въображението си и комбинирайте смело! 

Чериса КОРМОВА








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Академичната общност излиза на протест
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
24 май: Ден на славянската писменост и култура
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: