Топ красавица влиза в "Игри на волята"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:49 / 02.08.2023
1181
Новият пети сезон на хитовото риалити "Игри на волята" вече чука на вратата и тази есен обещава да хвърли големи изненади от арената. Една от тези, които със сигурност ще се борят със зъби и с нокти за голямата награда от 100 000 лева, е Моника Николаева.

35-годишната монтанчанка, която понастоящем живее във Враца, е майка на двама сина, които определя като своята най-голяма сила и гордост. Младата жена е собственик на салон за красота в града, а когато не е на работа - спортува усилено и вае фигура.

Николаева многократно досега се е снимала в различни фотосесии, била е част и от лъскави събития, сред които и конкурса в подкрепа на толерантността "Мисис България 2020", който се проведе преди 3 години. Тогава бизнесдамата стана безапелационен негов победител, в категория "Мисис България World".

Активното й спортуване пък е било именно, за да може да се яви, и да е достатъчно подготвена физически, в шоуто. Любопитна подробност е, че това, оказва се, съвсем не е първия й опит да влезе в риалитито.

Тази година епизодите на "Игри на волята" обещават да са още по-епични, а сред участниците да видим едни от най-добре физически подготвените спортисти в България, които са готови да търпят глад и лишения, за да докажат качествата си и да спечелят голямата награда от 100 000 лева.

Част от култовите участници в тазгодишния сезон на приключенското риалити вече станаха ясни. Сред тях са рапърът Атанас Колев, моделът Румен Радев и неговата приятелка Мис България 2018 Теодора Мудева. Наскоро се заговори, че в предаването влиза и Денислава, която е спрягана за новата жена до Кристиан Кирилов, познат от сериала "София ден и нощ", пише "Блиц".

Тя стана известна преди две години покрай участието си във формата "Един за друг", където заедно с тогавашния си приятел, мускулестият татуиран хубавец Даниел, преминаваха през редица предизвикателства, за да докажат любовта си. Малко след края на формата обаче, двамата се разделиха.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Официално: Тази известна двойка очаква първото си дете!
За тази сватба, продължила четири дни, ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си – Мария и Димитър
Сашо Кадиев се завръща в bTV: Три месеца чаках да се съберем отно...
Знаете ли, че докато спим горим калории?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).