Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Топастроложка: Борисов е лидер, Радев няма да има втори мандат, Слави Трифонов е аутсайдер
Автор: Екип Varna24.bg 19:59 / 25.07.2020Коментари (35)3986
©
Възможни ли са предсрочни парламентарни избори, ще затихнат ли протестите и чии сенки стоят зад тях, как ще се развиват тежките отношения между Радев и Борисов, каква ще е съдбата на новите политически проекти и кога държавата ще се стабилизира? По тези горещи теми специално за "Ретро" своя астрологически анализ направи Светлана Тилкова-Алена. Интервюто е взето в понеделник.

- Алена, как ще се развият протестите, дали предстои ескалация и какви ще бъдат последствията от тях – какво показва вашият астрологичен анализ?

- Астрологичните анализи се правят, за да бъдат полезни и използвани, за да предупредят за възможни драматични обрати, които, известни като календарно време могат да бъдат избегнати. Проблемът в България е, че често хороскопът се чете, когато предупреждението е вече факт и обратът е невъзможен или труден.

Юли е месец на протести, това е астрологично заложено и съм го написала миналата година. Август също не е спокоен. Несгодите нарушаващи обичайния ни ритъм на живот ще са изявени в зависимост от развитието на политическата ситуация до края на юли. Може да са само на битово ниво, но може и да са политически с продължаващ натиск от улицата.

“Август 2020 е месец, налагащ търпеливо понасяне на трудностите, на неочакваностите, на препятствията, които сякаш от нищото се изпречват като непреодолима стена пред всички нас. Уран и вибрация 4 целят през този месец да ни научат на смирение, уважение и нетърпимост към непочтеността. Съветът ми към МВР е в този месец да засили охраната на заведенията, на дискотеките, за да бъдат избегнати трагедии и затрити човешки животи заради проявата на безпричинна агресия, избликнала под влияние на алкохол и опиати или заради липсата на пари, за да бъдат купени. Алчността отново ще избуи и търсенето на лесни начини за печелене на пари води до насилствено преразпределение на територии на влияние. Август е месец на много насилие и смърт..."

В зависимост от правилните действия на правителството протестите може да се обезсмислят и техните организатори да загубят интерес да ги стимулират материално и вербално с обещания за бъдещи постове.

Затихване на протестите или ескалация - отсега не е възможно да се каже. Съгласно настоящите астрологични  конфигурации към края на юли предстои затихване заради обезсмисляне. Уви, президентът Радев за втори път от началото на 2020 година опорочи с поведението си почитта към  Левски на 19.2, честването на Шипка на 3.3 и честването на годишната от рождението на Левски на 18 юли, като призова към протести до служебно правителство. Апостола на Свободата е искал чиста и свята република, а не метежи. Дали пък в комплексите си Радев не се припознава в Левски?

Решението на Конституционния съд, което се очаква на 30 юли, касаещо президента и тълкуването за държавна измяна може да   ескалира протестите до степен на уличен метеж и терор, съзнателно предизвикани от тези, които осъзнават, че са губещи и наяве ще излязат нелицеприятни тайни. Нали затова улицата иска оставката на главния прокурор, човекът, който за първи път в изминалите 30 години на практика доказа и надявам се че и в бъдеще ще доказва, че пред закона всички са равни.

Живеем във време разделно. Още малко остава да прекъснем връзката с миналото, което мнозина искат да върнат, не заради идейно дръзновение, а заради икономически интереси. Всичко е възможно, а степента на възможността ще определи количеството раздадени пари за дестабилизиране на настоящото управление и Европейското бъдеще на България. Някои все още си мечтаят как ще благуват и богатеят под знака на сърпа и чука. Но, миналото е невъзвратимо.

- Каква е прогнозата ви - очертават ли се предсрочни парламентарни избори?

- Не се очертават предсрочни избори, въпреки трудната за България година, най-трудната за предходните девет и за следващите девет години. Колкото и промени в кабинета да има, някои от тях следствие на емоционалните реакции на премиера, астрологичните аспекти не стимулират предсрочни избори, а правителството на Борисов ще изкара пълния си мандат, това е полезното и градивното за България, народа и европейското бъдеще. Всичко зависи от единението на действията за правилни решения между държавника Борисов и човека Бойко.

- Едни предсрочни избори до какво биха довели страната, при положение, че се очаква тежка икономическа криза вследствие на световната пандемия от коронавирус?

- Предсрочни избори са катастрофа за България. В пълния смисъл на думата. Служебно правителство, съставено от този президент би било унищожително  за постигнатото до тук.  Заради коронавируса, колкото и да се насажда лъжата сред обществото, че такъв няма и е конспиративна завера, който през есента ще се слее със сезонния грип, криза очакваме и в здравната система. Чудя се как ли ще издържат лекарите и сестрите от първа линия. Агресията и противопоставянето в България ще изригнат до неочаквани висоти. Но, българинът обича да страда, че да има после кого да ругае, така че надали моят извод ще направи впечатление някому.

- Какво мислите за спонтанността на протестите и чии сенки стоят зад тях?

- Правителство и управление, харесвано от всички не съществува, тъй че е нормално да има и протести.

Спонтанни или организирани, виждаме, че  в медиите и в социалните мрежи всеки представя своята истина според както му диктува емоцията, интересът, шефът или по-големият, но скрит от обществото кукловод. Колкото интереси толкова и истини. Правдата обаче е само една и не се вълнува дали е мразена, заклеймявана или обичана. Най-достоверният източник е звездната карта или множеството композитни звездни карти, направени както много предварително, така и със започването на протестите.

Дали протестите са спонтанни или платени:

Надали има съмнение, че на протестите има хора, участващи по собствено убеждение, заради омразата си към Борисов или заради неинформираността си, или за да си излеят излишната енергия, вместо да дремят пред телевизора или да се редят на километрична опашка на границата с Гърция и да се припичат на слънце далеч от псевдореволюционната ситуация в България.

Събитията се обуславят от астрологични аспекти, които подтикват към лесно манипулиране на множество хора, за да бъдат употребени в полза на мразещите ГЕРБ и Борисов, но те ще си вярват, че “спонтанно" са излезли да протестират.

9 юли – ден първи на опита за сваляне на правителството и главния прокурор под натиска на улицата.

Нищо спонтанно няма в първия протест. Напротив, организиран е. Това ни разкрива звездната карта на деня в съчетание с композитните звездни карти на няколко от участниците.

Позицията на Лока Фортуна, планетата на материалното щастие е категорична, че случващото се е организирано – нищо изненадващо. Новото е, че раздаваните пари са в количество, неполучавано досега от “спонтанно" протестиращи когато и да било назад в годините. Лока Фортуна ни разкрива, че пари има достатъчно, родни и международни,  те са най-многото, а целта е пълният срив на държавата, за да тръгне в нова посока. На протестите има хора, наивно разсъждаващи, че всичко е спонтанно, но те са само фон на предварителния сценарий, дори когато правят жива верига в защита на полицаите, дори и когато коленичат пред паметника на Апостола.

Чии сенки стоят зад протестите звездните карти за събитие не могат да посочат. Ще кажа, че дори да са бегълци от закона, дори и да са партийни отцепници, дори и да са опозиционни партии и нищо не значещи партийни формирования, най-опасни са сенките, които падат върху България от изток.

- Ще успее ли Бойко Борисов да издържи на огромното напрежение и атаките срещу него и да изкара мандата си?

- Трябва да издържи. Веднъж защото астрологичните конфигурации са изцяло в негова подкрепа. Няма нещо в този му мандат, което да е астрологично непреодолимо, независимо от крайното противопоставяне срещу него сега, броени месеци преди редовните избори. Да имаш подкрепата на планетите за цял мандат не е съдбовен дар за подценяване.

Втори път, защото държавникът Борисов е наясно, че стигне ли се до предсрочни избори срива в държавата ще е неуправляем. Наясно е, че тези, които целят отстраняването му не мислят за народа, а за себе си и личното си материално благо.

Разколебана съм обаче дали ще издържи на напрежението в този труден за правителството и България период, включително и заради задгранична намеса. Не знам дали разумът и волята на държавника Борисов ще надделеят над ината и емоциите на Бойко  в човека Близнаци Бойко Борисов. За това раздвоение астрологични аспекти няма открити... няма открити.

Грешките му заради неправилни съвети и емоционални решения напоследък се множат. Поисканата оставка на тримата министри на 15.7. е излишна хетакомба. Звездната карта ни казва, че още сутринта на 16 юли той вече е съжалил, но думата е хвърлена. Действието му е слабост, не желание за компромис. А и сякаш пропуска, че тези постоянни искания за безсмислени и необосновани оставки отблъскват членове на ГЕРБ, които ще се влеят във формацията на Цветанов.

- Какво показва звездната карта - персонално какво го очаква Борисов през идните месеци и от какво/кого трябва да се пази?

- След рождения си ден през 2020 -а Борисов навлиза в лична година на глобални положителни промени, пътувания, които са предпоставка за стабилност в държавата заради подписаните договорености.

Съветите ми към него са да е краен и категоричен, но с подходящо подбрани слова. Да не се поддава на любезно и сервилно поведение, което демонстрират някои европейски лидери към него и  България, да е предпазлив и аналитичен, за да избегне възможна външна намеса в управлението на държавата. Да спре да вярва на сълзи, особено женски. Да се научи да различава подлеците по душа, за да не се налага да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

Няма да дам прогноза по месеци за Борисов, защото ще бъде използвана в негова вреда. Да си спазва астрологичния календар и да избягва импулсивно емоционалните действия, които са не само в негова вреда, във вреда на България, но и унижават всички хора гласували първо за него, а след това за ГЕРБ.

От какво и кого да се пази? Много пъти вече го казах, но ефект сякаш не виждам. Дали са предприети правилните действия от партия ГЕРБ след напускането на Цветан Цветанов ще се види на изборите за Народно събрание.

Най-голямата опасност за Борисов и ГЕРБ са предателите в партията. Много са по места и в парламентарната група. Тези хора са по-опасни от Радев, от опозицията и от протестиращите на улицата. Някои от тези сучат от две, а по-наглите и от три крави. И защо да не го правят след като лидерът нехае. Предателите в ГЕРБ са ядката на електората на Цветанов.

- Как ще се развият отношенията между Радев и Борисов, които са белязани от голям разрив?

- Тези отношения могат да се развиват позитивно, ако желанието е двустранно, а не едностранно. А че е едностранно, доказва нарастващо противопоставяне от страна на Радев към Борисов и продължаващото нагнетяване на омраза и разделение в обществото от президента.

За случващото се съм писала миналата година: “Трудностите във вътрешен и международен план заради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимодействие с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е възможно да бъде спряно противопоставянето на институциите правителство - президент, напротив, ще нарасне. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми емоции за президента, който няма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енергия, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик. Надявам се, че с разума си премиерът няма да допусне противопоставянето да избухне в крайни проявления и неочакваности във вреда на България, но и в междуличностна война, в която народът ще плати сметката, а президентът, колкото и да ласкае егото си, ще е губещ.

Пропастта между двамата е непреодолима, не заради политическите им позиции, а заради заложеното като характеристики в рождената им звездна карта.

Борисов е от близнаците лидери, широко скроен, неразумно доверчив, лесно менящ мнението си, податлив на влияние, мнителен и българофил. Добронамерен, винаги готов да търси разбирателство и компромис, дори и в собствена вреда. Човек с харизма.

Радев е на другия полюс сред родените в Близнаци. Напълно лишен от лидерски качества егоист, егоцентрик, тесногръд човек, за който личното благо е над всичко – над народа, над Бог, над БСП дори, ако още не са го разбрали. Това ни казва датата му на раждане. Човек, успяващ чрез противопоставяне.

Такива са характеристиките им. Такива са и в живота и ще останат такива, след като дойде време да приключат с политическата си кариера.

- Какво вещаят звездите за Румен Радев,  който нахъсва протестиращите и според мнозина разделя обществото – каква ще е политическата му съдба?

- Политическата му Съдба е предизвестена. Втори мандат няма да има, колкото и да го мечтае, веднъж защото астрологичните аспекти го разкриват. Втори път, защото този човек, в качеството си на  фигурант, мисля, че вече плаши с неадекватните си действия тези, на които сега е полезен и удобен. Не е необходимо да си астролог и да анализираш звездната му карта, за да си наясно, че ако този човек се домогне до цялата власт, горко му на народа, горко им и на стоящите в сянка, на които върши черната работа сега. Въпреки астрологично песимистичното политическо бъдеще на Радев, нека не се заблуждаваме. Този човек направи много зло на България и във вътрешен и в международен план, неслучайно е нежелан извън България. Енергията му за злотворство е огромна, егоцентризмът му не знае граници, вероятно заради липсващите му качества на политик и държавник.

Ще направя едно неастрологично отклонение. Всички видяхме как Радев излезе от президентството с вдигнат юмрук, не знака "виктори“, характерен за демокрациите, или друг жест с ръка, а свит юмрук. Беше ми интересно като психоаналитик, дали хората, участващи заради убежденията си, а не заради пари, ще се усетят какво означава този жест и безпристрастно ще се запитат дали не са въвлечени в нещо, което не разбират.

Признавам си, че ме стресна вдигнатият юмрук. "Ротфронт“ или "Червен фронт“ е знакът на комунизма. Жестът на Радев, несъзнателен или, не съм далеч от мисълта да  е съзнателен, казва: "Комунисти в България, нашето време дойде, излезте от нелегалността, в която 30 години битувате като социалисти. Аз съм вашия водач“... Но, никаква реакция от мислещите протестиращи не видях. С нотка на ирония се питам, как ли е възприела госпожа Нинова кандидата за всеобщ червен лидер – Радев?

Ако излезлите на улицата стигнат до верният извод, протестите по естествен път ще започнат да затихват и ще останат само платените "недоволни“. За съжаление най-младите сякаш не знаят какво е това интернет и не могат да си проверят смисъла на вдигнатия юмрук.

Няма да припомням личния хороскоп на Румен Радев при встъпването му в длъжността президент, позиция много над неговия мащаб. Ще кажа, че съгласно астрологичните аспекти на неговия хороскоп направен преди 4 години, когато обществото нямаше представа кой е Радев, написах че той е първият държавен глава, при който има реални астрологични предпоставки предсрочно да освободи поста президент, за разлика от Георги Първанов и другите президенти в годините на прехода. Това означава, че има реални неговия действия в нарушение на българските закони, позволяващи отстраняването му от поста. Обществото очевидно не ги знае, но със сигурност са факт, а защо досега не им е дадена гласност? Питам се без отговор и чакам решението на Конституционния съд, отложено от 23 за юли 30 юли. Каква ли е причината да се отлага?

- Кога очаквате стабилизиране на обстановката в държавата?

- Вече тридесет години, след разрухата на комунизма, България върви по каменист път на големи сривове и обнадеждаващи възходи. Едва в последните 10 години възходите започнаха да стават видими и осезаеми за народа. Въпреки това,  тъй като сянката на комунизма още е над България и като манталитет и душевност на мнозина и като икономическа изгода на някого от връщането му, затова възходите винаги са следвани от провокирани сривове. Както беше при Орешарски преди седем години. Настоящите протести се опитват да повторят този сценарий. Ето защо в глобален план моите очаквания за реално стабилизиране на България е от края на 2023 година. Заключението ми не е астрологично, нито визира партии и личности, а проклятие, изречено от съветския гражданин и български комунистически водач Георги Димитров.

В отворено писмо до работниците и селяните в България през 1923 година по повод Септемврийското въстание този властолюбив човекомразец е пророкувал, че това събитие с всичките му последици “ще прокара още по-дълбока кървава бразда между класата на потисниците и експлоататорите от една страна, и трудещия се народ от друга. Никога между тях вече не ще има мир."

Всички, без изключение, без партийни пристрастия, работници, селяни, анархисти, капиталисти, са подвластни на това проклятие. Неговото въздействие приключва през 2023 година и не може да бъде подновено.

- Какво бъдеще се очертава за Цветан Цветанов, Слави Трифонов, Мая Манолова и други жадни за политическа слава кандидат-спасители – ще съберат ли подкрепа на бъдещите избори, или ще  катастрофират в популизма и безидейността?

- Политическото бъдеще на Цветан Цветанов и Слави Трифонов все още се формира. Мая Манолова с поредицата си грешни действия на този етап е нежелана от всички, които виждаха до скоро в нея политически потенциал.

Цветан Цветанов

Моето мнение, основано само на астрологични конфигулации, а не на пристрастия или антипатии, за Цветан Цветанов е пределно ясно и много пъти писано в предходните години.

Въпреки изявените си качества на организатор Цветанов няма лидерски качества, но иска да е лидер и да излезе от сянката на "втори“, затова и целият му организационен талант на първото, видимо ниво работи за ГЕРБ, но на второто – невидимото, подмолното ниво създава успоредна партийна организация, която да му бъде полезна, когато му дойде времето.

Така Цветанов е по-вредоносен за ГЕРБ от Радев и всички опозиционни партии взети заедно. Въпреки ясните астрологични предупреждения Борисов сам се вкара в капана на Цветанов, дори сам му помогна в някои отношения.

Фактът, че Цветан Цветанов е поредният политически ренегат в България, надали впечатлява някого. Знам, че българинът има къса памет и не помни какво астрологично тълкуване направих при гласуваното напускане на Цветанов от Народното събрание на 29 март 2019 година, обявено от него на 27 март 2019 година. "Цветанов напуска Народното събрание в лична година на глобална промяна, заради звездните аспекти – положителна, в месец на материална стабилизация и кармична разплата, в ден на ново начало. Ситуацията за него от губеща се превърна в печеливша, за ГЕРБ – също.“ Разбира се има и предупреждение и капани, но тях няма да ги припомням. Една от звездните конфигурации разкриваше, че Цветанов "няма да излезе от политическия живот на България.“  Съмнявам се, че  че в ГЕРБ някой чу и се съобрази с това предупреждение, обещаващо развитие.

Вероятно, за да превърне обещанието за личен успех в реалност и смислена политическа кариера, Цветанов обяви, че на 27 септември 2020 година създава свой политически проект, за който ще си кажа крайното мнение когато всичко е документен и времеви факт.

Слави Трифонов

При Слави Трифонов мисля, че всичко е ясно. Омразата към всичко и всички е неговата движеща сила. Дали тя ще му донесе гласове, тъй че да влезе в Народното събрание при следващите избори, ще кажа когато знам деня и часа на регистрация на преименуваната му партия, аспектиран към звездната карта в началото на парламентарните избори. Далечно е това време, но към настоящия момент астрологичното тълкуване е, че този човек е политически аутсайдер, особено при неспазения му Съдбовен път.

Мая Манолова

В нейният политически и астрологичен хороскоп преди години ясно съм написала, че привидно острие, с посичащ език, дори харизма, тя е чужда сред своите, чужда за всички. Мая Манолова заради изявената си алчност за власт направи непоправимата грешка да се откаже от поста омбудсман на Републиката и да се полакоми заради нечии обещания за кметския стол на столицата, който, о, мечти, да е само кратка спирка до крайната й цел – премиер или президент.

През септември 2019-а пак ме гледаха подигравателно, никой не вярваше на думите ми, че Фандъкова ще е старият нов кмет на София. И в ГЕРБ не вярваха, но звездното небе на пари и обещания не кълве. Правилно тълкуване на безпристрастни планетарни положения. Тогава, още в началото на септември написах, че изборът на Манолова може да се окаже невъзможен за поправка житейски обрат, за който не е готова. Набиращото все по-голяма скорост русло, в което на пръв поглед по собствена воля се е включила, има силата да я повлече необратимо в посока, в чийто край, вместо да е победител, може да се осъзнае като употребена и забравена.

- А как ще се развие у нас ситуацията с коронавируса – ще има ли втора вълна наесен и предстои ли успокояване на пандемичната обстановка и кога?

- Бях изчислила срок за затихване на заразата до края на юни, но ако ние самите не проявим отговорност, вторият краен срок е краят на август. Дай боже да няма трети, защото тогава ще е в силата си сезонният грип.

Не спазихме трите задължителни  "Д"-та -  дисциплина, дистанция и дезинфекция. Не се справихме и с едно "К" - контрол. Както го имаше, така от юни се сниши, та изчезна. Живеем в демокрация, какъв контрол, и с мерак народът протестира, че му нарушавали човешките права! Да де, ама и моите се нарушават, като ходите заразени и бухате в лицата на околните, та дано предадете вируса, нарушил ви човешките права. И без значение кой за какво се оплаква и чии права са нарушени, скоро можем отново да се окажем затворници на ината си, с изолация от Европа. А докато си разсъждаваме, коронавирусът ще си битува на планетата и като незрима ефирно-крилата змия ще го пренасяме в мегаполиси и паланки, а той ще разпръсква отровни коронки, преодолимо разболяващи някъде, убиващи там, където омразата, злостта и агресията между хората са ги превърнали в тежест на майката Земя.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ТопАстроложката да насочи топа към себе си и се гръмне!
0
 
 
"Топастроложка"????? Обслужваща властта шарлатанка по й приляга !
0
 
 
Тази е топ астроложка,колкото аз съм топ балерина
0
 
 
Оставам с впечатление,че Алена се е преккафилицирала и от астроложка изобщо ако има и минимални познания в тази област се е превърнала в Социоложка, защото е разбрала че от това се печелят много пари,за да хвали властта.Да продаваш дупето си,за да се върти името ти не е много патриотично,но щом си е избрала върху дупето и силните на деня да чупят чупки в кръста и пожелавам дупе да и е яко,за да издържи.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: