Това несъразмерно тяло буди много въпроси, но носи пари на притежателката си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:53 / 30.04.2024
1823
Грейси Бон е инфлуенсър от Панама, който стана изключително популярен през последните месеци, след като сподели видео на себе си в самолет. На него се вижда как тя се мъчи да се закопчае на седалката. Неудобството й е очевидно, докато се опитва да се намести в тясното пространство. Клипът се хареса на мнозина и се разпространи като горски пожар в социалните мрежи.

Въпреки че резервира билети за първа класа, Грейси се изправя пред същия проблем. Седалките все още са твърде малки за нейната закръглена фигура.

Това я накара да направи смело изявление. Тя призовава самолетите да имат по-големи седалки, като твърди, че не е нейна отговорност да променя тялото си, за да се побере в седалките.

Откровеността на Грейси предизвика смесени реакции. Докато някои я аплодираха, че се застъпва за по-едри хора, други я критикуваха. Те предположиха, че пропорциите на тялото й са резултат от пластична хирургия. Грейси обаче заема твърда позиция, контрирайки, че физиката й е естествена. Тя настоява, че авиоиндустрията трябва да се адаптира, за да приеме всички, независимо от техния размер.

Отговаряйки на негативните коментари за това, че се е подлагала на операция, за да направи дупето си по-голямо, Грейси споделя свои снимки преди и след. Тя уточнява, че преди е тежала 136 кг. /виж галерията/

Когато е на 21 години, тя решава да възприеме по-здравословен начин на живот. Започва да тренира и да се грижи за себе си, пише lifestyle.bg. Тя също така добавя, че е взела такова решение, тъй като теглото й започва да се отразява на здравето й и води до болки в коленете и проблеми с дишането.

Грейси успешно свали 45 кг. Тя признава, че за да се справи с излишната кожа, е избрала операция. Всъщност тя казва, че е имала "много" малки операции за премахване на отпуснатата кожа, но не е посягала по никакъв начин на задните си части. Грейси също насърчава позитивизма на тялото и вярва, че никой тип тяло не е по-добър. Всички трябва да се чувстваме комфортно в собствената си кожа, без да се поддаваме на стандартите за красота.

Много хора обаче продължават да имат различни въпроси. Някои недоумяват как е успяла да отслабне само в горната част на тялото си. Други пък се интересуват как лицето й се е променило напълно. Някои също се чудят дали тя редактира снимките си. Грейси за момента не е коментирала някои от питанките на хората, но не може да отрече, че трансформацията ѝ е забележителна, както отбелязва Insider.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5757):
03.06.2024 На 93 той е дал 2,2 мпрд. долара за разводи
03.06.2024 Дара Екимова: Парчето е за битката с моите вътрешни демони
02.06.2024 Петър Дочев тръгнал за питие и се оказал за три дни в Сърбия
02.06.2024 Лили Иванова отново показа желязната си дисциплина
02.06.2024 Мария Игнатова сама в Гърция
02.06.2024 Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Още новини от Любопитни новини:
Внукът на Алла Пугачова яко го закъса
Наша кандидат-кметица е номинирана за "порнозвезда на годината"
Вики от "Мастило" за фестивала "Маргаритка": Имаме мисия в Българ...
Пътешественикът Ивелина Рускова: Кападокия допринесе да разширя с...
Как стартира юни за представителите на различните зодии
Лекар: Ако спрете да пушите на 40 г., ще добавите 9 г. към живота...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).