Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Трендове в грима за есен 2021
Автор: Екип Varna24.bg 15:27 / 27.09.2021Коментари (0)2141
©
Астрономическата есен настъпи и ако не сте от хората, които с нетърпение очакват падащите листа, дъждовните дни, топлите одеяла и аромата на сладкиши с ябълка и канела, то има нещо друго, с което сме сигурни, че бихме заинтригували и най-върлите привърженички на току-що отминалите безгрижни, летни дни.

Всеки нов сезон идва не само с типичните метеорологични промени и душевни настройки, но и с тенденции в модата, което включва от дрехите и аксесоарите, до прическата и грима. Дизайнерите, гримьорите и коафьорите от световните модни подиуми ни вдъхновяват да подобрим визията си и да експериментираме, за да изберем кой стил е най-подходящият за нас. Ако вече спечелихме вниманието ви, то нека се потопим, в богатството от трендове, които имаме на разположение през есента на 2021 година!

Очите казват всичко

Заради ситуацията с пандемията и носенето на маски, топ гримьорите по света са инспирирани да акцентират върху очите. Това, което се вижда по модните подиуми и в социалните мрежи на всички звездни личн
©
ости е, че тази част на лицето ще бъде на пиедестал този сезон.

Тренд номер едно, от който сме убедени, че много от вас ще бъдат очаровани, е завръщането на очната линия! Точният стил, който ще наблюдаваме навсякъде, е т. нар. “kitten eye". При него линията е изключително фина, като започва от средата на клепача и следва плътно линията на миглите със съвсем леко издължаване в края. Тук обаче не приключваме с нея! Ако не се плашите от по-смелите и дръзки визии, то цветната очна линия във вътрешния ъгъл на клепача е нещо, което задължително трябва да пробвате и ви гарантираме, че всички погледи ще бъдат приковани към вас! Ако пък очната линия не
©
е сред любимците ви, тогава имате цялата палитра от сенки на света. Ако сте се поинтересували и от модните колекции, то сте забелязали, че този есенно-зимен сезон няма цвят табу. Това важи и при грима на очите - лимонено жълто, каки, тюркоаз, бонбонено розово - просто оставете клепачите да искрят! Остава само да набавите липсващите козметични продукти от доказани марки, като тези https://makeup.bg/brand/24165/ , към колекцията си!

Червилото се завръща

Лятото е безгрижно, свободно и ефирно и освен да поставим един глос или балсам върху устните, нямаме нужда от друго. Но с настъпването на есента, идват и плътните, матови и богати текстури на червилото. Ако любимото ви червено червило отдавна е било на дъното на козметичната ви чантичка, няма по-подходящ момент да го извадите, защото определено ще бъде хитът на сезона! За тези, които искат да разнообразят - оранжевият цвят и лилавите нюанси са всичко, от което имате нужда!

Да живее монохромът

Не сте особено добри в съчетаването и комбинирането на нюанси и цветове? Тази есен ще е благосклонна към вас, тъй като един от най-големите трендове в грима е монохромната визизя, т.е. цялостният образ да бъде само в един цвят. Сенките, ружът, червилото - просто изберете трите в гамата, която мислите, че ви отива най-много и ще сте шик без много усилия!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: