Уникален концерт с любими звезди ще зарадва варненци! Не го пропускайте

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 05.10.2018
2741
За първи път от много години насам част от най-обичаните български изпълнители ще пеят на една сцена във Варна. Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 и в програмата му са включени любими български естрадни и популярни песни.

Някои от изпълнителите не са излизали на живо пред почитателите си във Варна от години - като ТОНИКА СВ, които ще се представят заедно с Ваня Костова, група ТРИК с емблематичното участие на Етиен Леви, "момчето, което говори с морето" Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която преди дни отбеляза 40 години на сцена с грандиозен концерт в София.

Останалите изпълнители са  Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Трамвай №5, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Маргарита Хранова.

Специално аранжирана хореография ще допълни представлението по време на всички изпълнения. Над 30 танцьори от танцова школа "Електра" ще се постараят концертът да се превърне в спектакъл.

Водещ на над 3-часовата програма ще бъде друг любимец на публиката – Георги Мамалев. Освен със скечове и весели истории, той също се готви да изпее няколко от емблематичните хитове на НЛО.

Малко преди Коледа този уникален концерт-спектакъл ще ви пренесе в света на музиката чрез българските песни, които отдавна са се превърнали в класика. Ще си припомним колко е важна хармонията между качествена музика, текст и аранжимент!

Концерт-спектакълът "Любимите песни" е уникално преживяване, което непременно трябва да споделите и с приятели!

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от всички каси на EasyPay,  онлайн на EpayGO или на касата на Двореца на културата и спорта във Варна. За да си гарантирате добри места, не чакайте последния момент.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Почина известен писател
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).