Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Усилията на една зодия днес ще бъдат възнаградени
Автор: Екип Varna24.bg 11:01 / 26.09.2020Коментари (0)1134
©
Дневен хороскоп за събота, 26.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Имате подкрепата на деловите си партньори, въпреки че деня е почивен. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни,  ако не са изненадващи и сте подготвени за тях, но и неочакваностите ви носят полза. Ако управлявате ваш бизнес, днес може да се заемете с изучаването на чужд език. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Не се изкушавайте в този почивен ден да обсъждате с вашите колеги новите си проекти, защото може да се депресирате от техния отказ да ви подкрепят. Внимавайте защото сте отдадени предимно на работа, но е добре вечерта да не забравяте за почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден сте склонни да се заяждате с вашите колеги само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е във вас. Поставете началото на нов творчески проект. Срещите на работното ви място са особено важни за бъдещите ви професионални изяви, въпреки че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте. След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

РАК

Осъзнавате, че заради вашето лекомислие в почивния ден и преди него сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който дълго ще трови настроението ви. Действията ви не бива да са импулсивни. По-добре бъдете отговорни и бързо се справете с това, за което са ви повикали. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си. 

ЛЪВ

Днес, въпреки почивния ден сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но са ви подсказали, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали отговаря на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте идеите си с непознати хора. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

ДЕВА

Може заради почивния ден да се окажете в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате дарение, заради настойчивостта на ваши роднини, ако не сте видели документите, които удостоверяват, че предстои лечение. Чувствата ви са споделени, не бива да се съмнявате в това. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

ВЕЗНИ

В почивния ден ви радват неочаквано големи приходи, за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание не само през тази, а и през следващата седмица. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение. 

СКОРПИОН

Ще създадете ненужно напрежение, ако в почивния ден сте на работното си място, заради вашите притеснения. По-добре бъдете уверени в собствените си възможности и не ги надскачайте.  Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си планове. Не изпадайте в крайности при разговори с вашите колеги. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

СТРЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен сте податливи на измами, заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно. Денят е неблагоприятен за търговия и делови разговори. По-добре е да отложите дори и привидно приятния обяд, който сте уговорили с ваши делови партньори. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност и желание за изневяра. Не допускайте влошаване на отношенията с вашата брачна половинка. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот. 

КОЗИРОГ

Денят почивен, но за мнозина и работен изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Добър е за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши партньори ви поднесат информация за неуспешна сделка, провалена по тяхна вина, която засяга и вас, но няма да наруши финансовата ви стабилност. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност въпреки че деня е почивен да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате шанс да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите колеги, които постоянно се стремят да ви надскочат. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Почивния ви ден е напрегнат. Ядосват ви неочаквани разходи от спестяванията ви, свързани със забавени плащания. Ако предишния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказанието. Ако сте спазили изискванията успехът е с вас. Пътуванията са успешни. Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни задължения, водещи до загуби. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: