Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успешен ден очаква една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 29.09.2021Коментари (0)698
©
Дневен хороскоп за 29.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления, защото блокажите идват и от ваши грешки при ретроградния Меркурий. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.  Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните. 

ТЕЛЕЦ

Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания, въпреки забраните на все още ретроградния Меркурий. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си и да не налагат точно сега нови правила на поведение. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

БЛИЗНАЦИ

Имате чувството, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но те част от ваши стари и незавършени задачи, които е време да приключите заради ретроградното движение на Меркурий. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РАК

Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги съгласно изискванията не ретроградния Меркурий. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

ЛЪВ

Справяте се със успешно със служебните си задачи, въпреки че Меркурий е ретрограден. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат.  Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провалът ви. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Въпреки че сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства дири при ретроградния Меркурий. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви, но по-добре само купете нужното, а го започнете другата седмица. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ 

Не взимайте заеми, а ограничете разходите си, заради ретроградния Меркурий. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в инвестиции, които са ви предложени в този ден, защото късметът изобщо не е на ваша страна и ще се провалите. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от страна на брачния ви партньор. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. несемейните да не отказват познанства и срещи.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца, особено при ретроградното движение на Меркурий. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни заради ретроградното движение на Меркурий. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис.  Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, за което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. След като се приберете обсъдете предложенията си планирайте времето за туризъм.

КОЗИРОГ 

Ако вечерта ви предстои тържество заради семеен или ваш личен празник за постигнат успех, не се натоварвайте с много работа през деня, а и Меркурий е  ретрограден. Ще осъзнаете, че месецът е бил успешна за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

ВОДОЛЕЙ

Бързо и с лекота се справяте с обичайните си служебни задължения въпреки ретроградното движение на Меркурий. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор. 

РИБИ

Ако имате време сутринта се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата, без значение какво времето. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите в началото на другия месец. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 580
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: