Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Уволнили тъщата на Наум Шопов
Автор: Екип Varna24.bg 13:55 / 17.10.2022Коментари (0)913
©
Тъщата на Наум Шопов – Анжела Славова, вече е безработна. Майката на Теа Минкова е била съкратена преди 2 месеца. Анжела е била член на борда на директорите в "Булгаргаз", но е освободена в средата на август. В Славова е в Турция, където е заедно с Теа и Наум, като се грижи за внучката си Амая. Дамите се забавляват по женски докато Шопов снима "Ергенът". 

"Уикенд" припомня, че през август Деница Златева, бивш депутат на БСП, бе назначена за нов шеф на "Булгаргаз". Тя бе вицепремиер в едно от служебните правителства, назначени от Румен Радев. Бяха сменени четирима от петимата членове на борда на директорите на държавното дружество.

Анжела Славова е именно сред махнатите членове в борда на директорите. Чистката в мениджмънта на стратегическото предприятие бе определена като скандална, тъй като новоназначените в борда са хора без опит в газовата енергетника (с едно изключение). 

Тъщата на Наум също не е имала опит в газовата енергетика, но незнайно как се е озовала на ръководен пост. Тя е юрисконсулт, но за момента не си търси нова работа, защото е ангажирана с внучето си, а дъщеря й зет й печелят повече от добре и може да си позволи да поседи известно време без работа.

Анжела Светлозарова Славова е от Кърджали, завършила е право в Софийския университет и повече от 22 годни бе главен юрисконсулт в най-голямата българска компания за разпределение на природен газ.

Майката на Анжела е Ерсая - учителка, а баща й почина преди 1-2 години. Той се казваше Светлозар Славов, бе секретар на Община Кърджали и един от видните активисти на СДС. Славова има две дъщери близначки – Теа, която е сгодена за Наум, и Ерсая, на която казват Ая.

Тъщата на Наум Шопов има и фирма, която е основала с Теа, а Шопов се води управител на предприятието. Двете дами са регистрирали фирмата си още през 2019-а. В съдебната регистрация те са посочили, че ще извършват дейност в областта на изкуството и културата; обучителни услуги, различни от предвидените в закона, за които се изисква разрешение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга дейност, позволена от закона. През лятото на 2020-а тъщата се е оттеглила от управлението на компанията и за шеф е назначен актьорът.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: