"ВИП Брадър" ще вдига рейтинга до тавана с тези две личности

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
13:35 / 28.06.2018
2896
Във всеки сезон "ВИП Брадър“ има поне по един представител на попфолка, който винаги се превръща в център на вниманието. Според опциите за предстоящия сезон е Алисия. Изпълнителката на "Моят рай“ е сред най-интересните певици и към нея непрекъснато валят оферти за участия в различни формати, повечето от които тя отказва. За нея неведнъж е писано, че ще влиза в най-известната къща, но това така и не се е случвало до сега. От известно време обаче тя е променила мнението си за "ВИП Брадър“ и намирала предаването за особено интересно. Най-вероятно тя ще постави условие да напусне преждевременно шоуто, ако преди това не бъде изгонена от зрителите. Алисия имала и предположение, че най-вероятно ще дели един покрив с Николета Лозанова, която бе сред най-коментираните евентуални участници още в предишния сезон. В момента Ни Ло прекарва времето си в Кипър заедно с Ники Михайлов и се връща в България единствено за реклами и фотосесии, пише "Галерия".

Продуцентите на шоуто, които са царе в подбора на правилните участници, може да вкарат и двете в Къщата. Това би гарантирало висок зрителски интерес и рекордни рейтинги за шоуто.

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).