Варненци замерват с яйца Галена на концерт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (29)
11:53 / 09.10.2011
16851
На свое участие във Варна чалга певицата Галена се оказа мишена на собствените си зрители. Нейни антифенове бяха отишли специално на спектакъла не за друго, а за да я замерят с яйца.

Галена и Преслава трябвало да изнесат концерт в амфитеатъра във Варна пред хиляди свои фенове и да се насладят на тяхната обич. За Галена обаче обичта на почитателите им се оказала доста унизителна и дори болезнена.

Като попарена останала изпълнителката на «Диджеят ме издаде", когато при съвместното им изпълнение с Добричката фолк фурия Преслава към нея връхлетяла дозина яйца. Ужасена, но като че ли и опитна в такива ситуации Галенчето се оказало доста гъвкаво и успяло да избегне всички удари на възмутените от певческите й способности зрители. Типично пък за чистосърдечната и твърде откровена Преслава - тя на няколко пъти не успяла да сдържи смеха си.

В истински кошмар се превърнало участието на Галена във Варна. Въпреки всичко на звездата на «Пайнер" и се наложило да се държи мъжки и да продължи да пее близо 2 ч , тъй като вече и било платено. За нейно най - голямо съжаление и антифеновете й не се отказали, и останали до края на концерта. Нито за миг бомбардировачите не спрели да опитват, да фраснат дразнещата слуха им Галена. Фолк изпълнителката обаче правела резки движения и успяла да удържи на набезите на добре въоръжената и амбицирана армия.

Източник: Бесове


Виж коментарите (29)
Още новини от Любопитни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).