Варненски рапър осмя в песен мобилните оператори

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
09:45 / 17.10.2018
9027
Варненски рапър посвети песен на мобилните оператори, които често ни досаждат с оферти при всеки възможен случай. Ето какво сподели той за веселяшкото парче пред Varna24.bg

"Казвам се Красимир Милчев, но в хип-хоп средите се подвизавам като Lay-Zy. Занимавам се с рап и писане на текстове от много години. В началото на тази година най-накрая издадох своя първи албум "Мъдрост от Панелката". Тематиките му обхващат всякакви неща, с които се сблъскваме всеки ден. Както си личи по заглавието, албумът е злободневен, но представя живота в България по забавен начин. Целта ми е не да натоваря българина, а да го разсмея и като приключи слушането, да се чувства по-ведър. За мен това е смисълът на музиката.

Всичките ми текстове, музика и видеа са изцяло създадени от мен. В момента работя по ново видео, с което се надявам да зарадвам феновете началото на следващия месец.

За конкретното парче ще кажа, че вероятно сте имали "щастието" да отидете да си плащате сметката за телефона или интернета и те да започнат да ви заливат с безброй оферти. Отказвате им, но вместо да разберат, те продължават с друга оферта и после с трета. Няма нужда да споменавам и неочакваните обажданията по телефона, където е същата история.

Вярвам, че на всички им е писнало от това поведение. На мен до толкова, че направих музикално видео срещу тях. Кръстих го "Мазен Продавач", понеже са точно такива."


Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).