Варненският театър гостува в град Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 10.09.2010
702
Като част от програмата за превръщането на гр.Бяла в център на културен туризъм, снощи в морския град със съдействието на кмета Анастас Трендафилов, гостува Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна с постановката "Големанов", предаде репортер на Varna24.bg.

Представлението е първото от организираното от директора на Театрално-музикален продуцентски център - Варна, Славчо Славов, турне на театъра в Североизточна България. Г-н Славов е на мнение, че жителите на малките общини са ощетени откъм срещи с театралното изкуство и е редно театралите да се погрижат за своята публика.
Турнето ще помогне и за финансовото стабилизиране на театъра.

Г-н Славов сподели, че това е първата от многото нови идеи, които ще превърнат Театрално-музикален продуцентски център - Варна в печаливша организация и естествено средище на културните дейци от Варна и Областта. Гр. Бяла с богатата си културна програма се оказа естествен полигон за старт на турнето, а публиката с нетърпение ще очаква нови гостувания на прекрасните актьори от Драматичен театър "Стоян Бъчваров".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Почитаме голям светец
Какво ще е времето днес?
Никой не очакваше този край на "Ергенът"! Няма победителка!
Стана ясен победителят в Hell's Kitchen, който грабна 100 000 лев...
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Поредната магнитна буря удари Земята


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).