Виктор Стоянов порязан жестоко с хонорара

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 19.03.2024
1936
Виктор Стоянов си остава първия ерген, който се опита да намери любовта в национален ефир. И рейтингът на неговия сезон бе най-висок, а той продължава да е на хората в устата, вероятно и заради участието му в момента в танцувалното шоу Dancing Stars. 

След края на "Ергенът" се заговори колко пари е взел да се прави на шут в национален ефир. Злите езици пуснаха въображението си на свобода и заключиха, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е захлебил цял апартамент от печалбата. 

Виктор реши да сподели каква всъщност е сумата, която е взел, за да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и миг от търсенето му на перфектната половинка.

"Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за "Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта.

Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина "Ергенът" да дойде и да срещне любимият човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми условие беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и искам те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им представих трудов договор и те ми изплатиха точно трите заплати, сякаш съм бил на работа“, призна той.

В момента участва в друго риалити - "Денсинг старс", което се продуцира от същия екип като на "Ергенът". Този път със сигурност е с хонорар, но наш репортер научи, че звездите в шоуто са се съгласили да участват срещу минимално възнаграждение и хонорарите им са значително по-малки в сравнение с останалите формати, които вървят в момента, припомня "Блиц".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5323):
08.05.2024 Разкриват убиеца в "Есента на демона"
08.05.2024 Помните ли тази адреналинка, ето какво прави тя сега
08.05.2024 Навръх Великден попфолк певица стана майка за втори път
08.05.2024 Нарекоха актриса "егоист", след като роди второто си дете на 51
08.05.2024 Валери Григоров и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
08.05.2024 Шеф Ангелов изгони още един от отбора на Златните в Hell’s Kitchen
Още новини от Любопитни новини:
Тъжна вест от Парка за мечки край Белица: Отиде си 33-годишният Ч...
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Еколог: Мокрите кърпички са най-честият отпадък, който намираме з...
Този известен плаж, любим на много българи, ще бъде затворен и та...
Смиляна Захариева: Човешкият глас и вибрация е една уникална маги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).