Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктор Стоянов с емоционално видео! Съжалява ли за това, което се случи в "Ергенът"?
Автор: Екип Varna24.bg 10:11 / 15.05.2022Коментари (37)1906
© Instagram
Ергенът на България Виктор Стоянов качи емоционално видео в социалната мрежа Instagram вчера, видя Sofia24.bg. На него той се концентрира върху станалото в последния епизод на "Ергенът", а именно - скандалът между Виктория Капитонова и Александра, в който рускинята заля психоложката с вода след множество обиди.

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия", казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се.

"На това се казва:"след дъжд качулка". Пропуснат шанс за доказване на мъжество, справедливост, емпатия, национално достойнство и ред други качества, които Виктор не притежава. Никой не е очаквал да стигне до олтара с която и да е. Но не очаквахме такава жестокост към Алекс, която уж харесваше и пред която изрече толкова нежни слова, а се оказа,че ѝ заби нож в гърба. Не очаквахме да предпочете тази агресивна рускиня, която безброй пъти нарече Алекс "психопат" пред очите му и той не се опита да я спре. Напротив, възнагради я затова с роза. Това е обида за нас, зрителите, за нас българите. Тоест, Ергенът се оказа спукан балон, измислен,фалшив герой, от който вече ми се повръща. Предаде Алекс,предаде България! Ненавиждам предателите", коментира от своя страна разгневена зрителка под видеото.

"Ей мишок такъв, ти и всички останали унижихте един човек, без да ви мигне окото, че този човек има близки и как се чувстват родителите му. Дано един ден да се отнесат с твой близък по същия начин", коментира друг фен на предаването.




Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.05.2022 г.
0
 
 
Извинения трябваше да поднесат сценаристи, режисьори и продуценти,които сътвориха тази помия и я поднесоха най-безскруполно на зрителите!!!
Aнонимен
на 16.05.2022 г.
0
 
 
Не се извинявай, защото ТВОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОТ НАС ЗРИТЕЛИТЕ И ОТ АЛЕКСАНДРА! ТИ ГО ЗНАЕШЕ И ВИКТОРИЯ,(НАГЛА,ПОДЛА,МАТЕРИАЛНА,...ИНТРИГАНТКА,РА
БОТИ ЗА СВЕТО ЕГО И БЛАГОПОЛУЧИЕ).... ТЯ ТИ ГО КАЗВАШЕ И ПОКАЗВАШЕ МНОГОКРАТНО НЕНАВИСТТА И ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ АЛЕКСАНДРА! ДУМИТЕ Й ПСИХОПАТ ИЛИ ЖЕНА , НЕ ТЕ ЛИ ТРОГНАХА - ЗА ОТНОШЕНИЕТО Й КЪМ БЪЛГАРКИТЕ ,КЪМ БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА... НЕ СЕ ИЗВИНЯВАЙ -СМЕШЕН СИ...КОЛКОТО И СЕРИОЗЕН ДА ИЗГЛЕЖДАШ... НА ВИКТОРИЯ ДИРЕКТНО ТРЯБВАШЕ ДА Й ПОСОЧИШ ВРАТАТА...ДА СИ ХОДИ... ВСИЧКИ УЧАСТНИЧКИ БЯХА ПРОТИВ АЛЕКСАНДРА,ЗАЩОТО ТЯ БЕШЕ СЕБЕ СИ ,ЕСТЕСТВЕНО ОБИКНОВЕННА И ОТ СЪРЦЕ И ДУША ТЕ ХАРЕСВАШЕ,... АКО НЯМАШЕ ЧУВСТВА КЪМ ТЕБ НЯМАШЕ ДА СТОИ И МИНУТКА В ПРЕДАВАНЕТО ПОД ТЕЗИ ИЗТРЕЛИ ОТ ДУМИ,ОТНОШЕНИЕ И ПОВЕДЕНИЕ! НАЙ ИСТИНСКИЯ БОЕЦ В ИМЕТО ДА ТЕ СПЕЧЕЛИ ТЕБ И ТИ ДА Я ИЗБЕРЕШ НА ФИНАЛА ,Е АЛЕКСАНДРА!!!... СЛЕД АЛЕКСАНДРА Е ДЕНИЦА (НА МНОГО ДОСТОЙНО НИВО Е,)МАКАР,ЧЕ ОТНАЧАЛО СЕ УНЕСЕ В ИНТРИГИТЕ НА ВИКТОРИЯ,НО ПОСРЕДАТА СЕ ОСЪЗНА! ТЕЗИ ДВЕТЕ БЯХА СВОБОДНИ ЗА ТЕБ И БЯХА СЕБЕ СИ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЯХА ИЗПОЛЗВАЧКИ,СМЕТКАДЖИЙКИ,МАТЕРИАЛИСТКИ! ЕДИНСТВЕНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ Е ЕЛВИРА! ЕЛВИРА Е ЕДНО ПРЕЛЕСТНО,НЕВИННО СЪЗДАНИЕ! ВИКТОРЕ НЕ СИ ОПРАВДАН ЗА РЕШЕНИЕТО ТИ,ИЗВИНЕНИЕТО ГУБИ СТОЙНОСТ,ДОВЕРИЕ,КОРЕКТНОСТ И .....Т.Н... ЗАТОВА МОЖЕ БИ ГРЕШИШ ПРИ ИЗБОРА СИ В ЖИВОТА ВЗЕМИ СИ ЕДНО СРАМЕЖЛИВО ЦВЕТЕ И СИ ГО ОТЛЕДАЙ,ОБИЧАЙ,УВАЖАВАЙ....ТАКА КАКТО ТИ СЕ ИСКА,БЕЗ ДА ЗАГУБИ АРОМАТА СИ... НАПРАВИ Я ОЩЕ ПО ...НАЙ АРОМАТНА В ТВОЯ ЖИВОТ!!!!
Aнонимен
на 16.05.2022 г.
0
 
 
Не става тоя човек изобщо. Изобщо. Язък мупзи зора да се харесва и да е вървежен. Само с една роза си вкара автогол.
Aнонимен
на 16.05.2022 г.
0
 
 
Всичко около този фирмат е фалш, няма нужда да се тревожиш за проваления си имидж - той е платен с хонорара, който получи. Относно, същия, нищо изречено от теб самия не видяхме в поведението ти. Нито избухливост, в критични моменти, нито дори някаква лична активност и инициативност - общо взето умрЕла работа ... Липсваше мъжкарството, от многото "внимаване" ... ;)
Aнонимен
на 16.05.2022 г.
0
 
 
Трябваше Алекс да го набрули с розата по тиквата и да си тръгне, както Кари набрули Тузара във филма "Сексът и града."
Aнонимен
на 15.05.2022 г.
0
 
 
Коментиращата зрителка, да не е александра? Отвратителна физиономия, поведение на хамелион, истерична и изведнъж света вода ненапита.Виктория не беше единствена в конфликт с психарката. Забравихте ли как се държеше в първите епизоди Денис. По грозни обиди от нейните не се чуха. Всички останали одумваха двуличното поведение на александра А и тя беше една от малкото дето му се слагаше с целувки,, страстния,, ерген не седеше на сухо от към целувки. Жалко подобие на кавалер. Суетен, ограничен и самовлюбен. И Деница и Марта и останалите участнички се клюкарстваха едни други. Александра май сама си общува със себе си. Не е лошо да престанете да заливате ефира с помия.
Aнонимен
на 15.05.2022 г.
0
 
 
Да му имам вторият акъл на българина! Както казват турците
0
 
 
на някой ако още не му е ясно,Виктор НЕ решава коя си тръгва-решеват го сценаристите и се стремят да има възможно най-голяма интрига-иначе кой ще го гледа това предаване,но Виктор взема пари и има договор и прави каквото му кажат
Aнонимен
на 15.05.2022 г.
0
 
 
Хайде поспрете се малко с критиките към Виктория и Виктор.Александра не е малко дете и трябва сама да се защитава.Тя пред Виктор играе роля на потърпевша и невинна. Всички момичета които излязоха, казваха, че имено Александра създава интригите и ги пренебрегва, но тези моменти не се показеат по телевизията.На Александра и създадоха положителен образ, а всъщност тя е скандалжийка и злобарка. При това и невежа! Не знаеше дори кога е създадена Българската държава! ПРОСТОТИЯ И НЕВЕЖЕСТВО!
Aнонимен
на 15.05.2022 г.
0
 
 
Защо сценаристите ни прибутват негативи с който да гледаме? Малко ли са отрицателните емоции на живота и нищо градивно ли немогат да измислят и да предложат. Защо не се мисли в перспектива как би повлияло на младите подрастващи момичета поведението на "дамите"от Ергенът. Какво градиме в следващото поколение или ни трябва само чалга и зрелища.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: