Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON
Автор: Екип Varna24.bg 20:19 / 22.02.2024Коментари (0)1395
22 февруари 2024 г., София Vivacom предоставя 30-дневен свободен достъп до HBO On Demand за всички нови и настоящи клиенти на EON. Потребителите могат да го активират бързо и лесно през приложението My Vivacom до 31 март1. Така те могат да гледат най-новите и хитови филми и сериали в каталога на НВО.

Специалното предложение е част от непрекъснатия ангажимент на Vivacom да предоставя най-доброто съдържание на своите клиенти. С EON Видеотека потребителите могат да гледат някои от най-актуалните заглавия като новия сезон на сериала "Истински детектив", блокбъстъра "Барби", или да си припомнят някои от вечните класики като "Хари Потър" и "Приятели".

Съвсем наскоро телекомът обнови изцяло своята EON Видеотека с още по-модерен и интуитивен интерфейс, осигуряващ безпроблемна и лесна навигация, усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуалното съдържание, и добави екип от редактори, селектиращи филми и сериали за различни празници и поводи. Вече са налични и четири нови функционалности като "Гледай офлайн"2, която позволява на потребителите да се насладят на любимото си съдържание навсякъде и по всяко време, възможност да пропускат интрото при сериалите, да превъртат лесно напред и назад с кадри, и да продължат да гледат своя любим сериал от епизода, до който са стигнали.

Със своите над 30 000 хитови чуждестранни и български филми и сериали, EON вече има най-голямата видеотека в България3, отговаряща изцяло на съвременното потребителско търсене. Иновативната ТВ платформа включва достъп до над 210 ТВ канала, Видеотека с изключително разнообразно съдържание от ново българско кино, хитови филми и сериали, детски и документални продукции, възможност за гледане навсякъде и от всяко устройство с мобилното приложение в комбинация с високоскоростен оптичен интернет. Повече информация може да намерите ТУК.

1 От 13.02. до 13.03.2024 г. или до изчерпване на наличните количества.

2 "Гледай офлайн“ предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. Функционалността не е гарантирана. Повече на vivacom.bg.

3 Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез "видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: