Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте какво ще се случи довечера в "Ергенът"
Автор: Екип Varna24.bg 11:47 / 20.05.2022Коментари (0)958
Виктор със семейството си
Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното шоу "Ергенът“. Една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта.

"Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи“, обяснява мотивите си Алекс. Решението й остави Виктор безмълвен, а Дениз и Виктория – изумени.

Тази вечер (20 май) от 21:00 ч. предстои големият финал на първия сезон на "Ергенът“, в който Виктор ще трябва да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория. "Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият "ерген“ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор ще има възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му сподели коя ѝ е направила по-специално впечатление, предстои да разберем тази вечер.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му помогнат при взимането на решение. Каква ще бъде причината и двете да получат специална покана от Виктор да прекарат последната си вечер в имението му – отговорът в 21:00 ч. в "Ергенът“ само по bTV.

"Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното пътешествие в живота ми. Само това, че се вълнувам толкова много, означава, че е изключително важен момент за мен. Обливат ме всякакви емоции, краката ми треперят, сърцето ми бие лудо – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена.“, не крие вълнението си Дениз на прага на най-важната си среща с Виктор.

"Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!“, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Коя ще е дамата, с която Виктор ще иска да продължи взаимоотношенията си и в реалността, и дали тя ще получи дългоочакваното предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на "Ергенът“ по bTV.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: