Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Внукът на Бойко Борисов тръгва в първи клас с охрана?
Автор: Екип Varna24.bg 21:45 / 13.09.2023Коментари (0)3138
©
Първолак на 15 септември ще изпрати бившият премиер Бойко Борисов. Най-големият му внук Бойко-младши тръгва официално на училище, а по всяка вероятност гордият дядо няма да пропусне първия му учебен ден.

Ако Борисов реши да изпрати наследника си до класната стая лично, със сигурност ще бъде придружаван от охрана, пишат от "Ретро". Лидерът на ГЕРБ е пазен денонощно от служители на НСО, а освен това в последните месеци за сигурността му се грижи и жандармерия. Гардове на Борисов дискретно кръжат винаги край него, независимо дали е сред народа, на важна работна среща или върши ежедневните си задачи.

Семейството не издава в кое училище е записан малкият Бойко и дали то е държавно или не. Самият Борисов е завършил в 78 СУ "Христо Смирненски“ в родната си Банкя, където продължава да живее в къщата си заедно с дъщеря си, зет си и трите внучета. В същото школо на всички избори бившият премиер упражнява вота си. Училището е със 133-годишна история, а политикът е сред най-известните му възпитаници, като навремето дори завършил средното си образование със златен медал. 78 СУ в Банкя е сантиментално свързано с живота на лидера на ГЕРБ, защото там учителка е била неговата майка Венета, на която е кръстена единствената му дъщеря.

Възможно е малкият Бойко да бъде ученик и в частно школо, досущ като много от наследниците на политическия елит у нас. Той навърши 7 години в края на януари, а миналата година бе приет и в предучилищен клас, който завършил с лекота. Вече умеел да пише, чете и смята без проблем, бил "на ти“ и с технологии, хвалил го е неведнъж дядо му. За седмия му рожден ден през януари тази година Борисов го изненада с подарък образователна игра "Опознай България“, балони и торта с динозаври, към които наследникът на бившия министър-председател проявявал огромен интерес.

За първия учебен ден на Бойко-младши в еуфория били и майка му Венета и таткото Иван. Дъщерята на Борисов подготвила всичко необходимо за тръгването на най-големия ѝ син на училище предварително и нямала търпение за емоционалния за цялото семейство момент. Венета избягва да се появява в публичното пространство и се е отдала изцяло на родителството и близките си. Тя е майка на три деца. Първородният Бойко се роди на 31 януари 2017 г. Братчето му Иван се появи на бял свят през лятото на 2018 г. и вече е на 5. През ноември пък най-малкото попълнение във фамилията – внучката Виктория, ще стане на 1 годинка. Макар Венета официално да е още в майчинство, тя започна работа през пролетта. Тогава 40-годишната щерка на Борисов основа първия си бизнес за търговия с недвижими имоти. Офисът ѝ се намира в лъскава бизнес сграда на бул. "Симеоновско шосе“ в столицата, а Венета е единствен собственик на фирмата.

За първия учебен ден на Бойко-джуниър е възможно и баба му Стела – бившата съпруга на Борисов, да се прибере от САЩ, за да го аплодира. Ако не успеела, със сигурност щяла да изпрати армагани за първородния си внук.



Още по темата: общо новини по темата: 293
16.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
15.09.2023 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Лято 2024
Евроизбори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: