Всички в училище завиждали на Михаела Маринова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:28 / 28.04.2021
2457
Михаела Маринова се сблъскала с лошата страна на славата още като ученичка в Музикалното училище "Любомир Пипков". Всичките й съученици й завиждат заради славата от Х Фактор. Най-жестокото е, че не само тези от класа се отнасят зле с нея, ами и целия й випуск. Единствено малките - от 1 до 8 клас, се радват на успехите й.

Изпълняват песните й, правят й плакати, искат автографи. Така певицата изкарва цялата гимназия без приятели в училище и затова решава да пропусне абитуриентския си бал преди 4 години, защото няма с кого да отпразнува този момент. Не си купува рокля, няма и традиционно изпращане като всеки зрелостник. Затова пък си подарява пътешествие до Барселона с тогавашното си гадже - певеца Иво Добрев, с когото се запознават в Х фактор. 

Малко след романтичната екскурзия двамата се разделят, а тя се хваща с футболиста Александър Дюлгеров, който е бивш играч на ЦСКА, а сега рита за Пирин Благоевград. Запознават се случайно на вечеря с общи приятели и за него е било любов от пръв поглед. При нея обаче любовта дошла, след като го опознала. Откакто той играе за Пирин, времето им е разделено между София и Благоегврад. Пътуват, когато могат, за да бъдат заедно. Но въпреки всичко успяват да поддържат връзката си, макар и от разстояние. 

Въпреки силната си любов, двамата са категорични, че нямат намерения да създават семейство на този етап, тъй като са концентрирани в кариерите си. Единствено времето ще покаже дали ще се оженят и ще имат дете, пише Галерия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).