Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Възможно ли е да откриете добър майстор бързо и лесно?
Автор: Екип Varna24.bg 11:19 / 31.07.2023Коментари (0)673
©
Търсенето на добри майстори в сферата на строителството е свързано с много стрес и излишни нерви. Като към това пробавим и разходите, които винаги се оказват повече от планираното, ситуацията наистина се усложнява. Съществува ли, все пак, начин да открием добър изпълнител в сферата на строителството и ремонта.

"От платформата за строителство ме свързаха с титуляра на фирмата, която в крайна сметка избрахме. Тези момчета направиха оглед, дадоха оферта и срок. Всичко изпълниха до най- малкия детайл и до уговореното време - в рамките на 1 седмица. Момчетата работят по европейскивисоко качество, прецизност и точност. Цялото семейство се радва на хубавите неща ,които създават. Нека всички бъдат здрави, щастливи и все така работни и усмихнати, за да работят с лекота. Благодаря им". Това е коментар на г-жа Илиева на портала www.daibau.bg.

Сам по себе си такъв коментар е интересен, тъй като рядко чуваме подобни позитивни думи след процес по ремонтиране или строителни дейности. В хода на изпълнението на проектите винаги възникват допълнителни проблеми, които утежняват ситуацията. Ето защо откриването на правилния специалист е като да търсите игла в купа сено. В повечето случаи ни е нужна помощ, за да открием и изберем правилният майстор. Няма нищо по-неприятно от това да вложите всичките си спестявания в ремонт, да чакате изпълнителя с месеци, а накрая, когато се появи на вратата ви и изпълни обекта, резултатът да ви разочарова.Това “удоволствие" често ни струва много повече от колкото си мислим.

И както обикновено се случва, най-често търсим всички отговори в интернет. Толкова много реклами и номера, но за съжаление няма начин

да се проверят.

И тогава в главата ви започват да се въртят хиляди въпроси. Как да разбера кой е истински майстор, кой ще свърши добре работата, как да съм сигурен, че няма да ми вземат много пари и че ще дойдат в уговореното време?

Цялата информация на едно място със сигурност спестява време и

проб
©
леми. С възможността да четете коментарите и оценките на майсторите целият процес по избор на изпълнители става в пъти поструктуриран. От друга страна, когато майсторът ни измами - забави ремонта, не реши проблема или надцени работата си, ние гледаме да споделим болката си с някого, дори и като коментар в интернет. Може би ще бъде полезно за други, за да не се налага да минават през това.

"Харесва ми фактът, че събирате потребителски коментари, оценявате изпълнителите на строителни услуги и ги събирате на едно и също място. Мога да намеря и видя всичко, което ме интересува, на едно място и винаги мога да изпратя запитване чрез онлайн формуляра“, коментират потребителите на Daibau.bg.

Това е добър път към доказана, честна, надеждна и качествена работа. Лошите оценки винаги носят лоша реклама, а това никой не го иска. Изглежда, че ремонтите могат да се направят без главоболия и без да се налага светкавично да редуцирате домашния бюджет.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: