Възможно ли е да откриете добър майстор бързо и лесно?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 31.07.2023
692
Търсенето на добри майстори в сферата на строителството е свързано с много стрес и излишни нерви. Като към това пробавим и разходите, които винаги се оказват повече от планираното, ситуацията наистина се усложнява. Съществува ли, все пак, начин да открием добър изпълнител в сферата на строителството и ремонта.

"От платформата за строителство ме свързаха с титуляра на фирмата, която в крайна сметка избрахме. Тези момчета направиха оглед, дадоха оферта и срок. Всичко изпълниха до най- малкия детайл и до уговореното време - в рамките на 1 седмица. Момчетата работят по европейскивисоко качество, прецизност и точност. Цялото семейство се радва на хубавите неща ,които създават. Нека всички бъдат здрави, щастливи и все така работни и усмихнати, за да работят с лекота. Благодаря им". Това е коментар на г-жа Илиева на портала www.daibau.bg.

Сам по себе си такъв коментар е интересен, тъй като рядко чуваме подобни позитивни думи след процес по ремонтиране или строителни дейности. В хода на изпълнението на проектите винаги възникват допълнителни проблеми, които утежняват ситуацията. Ето защо откриването на правилния специалист е като да търсите игла в купа сено. В повечето случаи ни е нужна помощ, за да открием и изберем правилният майстор. Няма нищо по-неприятно от това да вложите всичките си спестявания в ремонт, да чакате изпълнителя с месеци, а накрая, когато се появи на вратата ви и изпълни обекта, резултатът да ви разочарова.Това “удоволствие" често ни струва много повече от колкото си мислим.

И както обикновено се случва, най-често търсим всички отговори в интернет. Толкова много реклами и номера, но за съжаление няма начин

да се проверят.

И тогава в главата ви започват да се въртят хиляди въпроси. Как да разбера кой е истински майстор, кой ще свърши добре работата, как да съм сигурен, че няма да ми вземат много пари и че ще дойдат в уговореното време?

Цялата информация на едно място със сигурност спестява време и

проблеми. С възможността да четете коментарите и оценките на майсторите целият процес по избор на изпълнители става в пъти поструктуриран. От друга страна, когато майсторът ни измами - забави ремонта, не реши проблема или надцени работата си, ние гледаме да споделим болката си с някого, дори и като коментар в интернет. Може би ще бъде полезно за други, за да не се налага да минават през това.

"Харесва ми фактът, че събирате потребителски коментари, оценявате изпълнителите на строителни услуги и ги събирате на едно и също място. Мога да намеря и видя всичко, което ме интересува, на едно място и винаги мога да изпратя запитване чрез онлайн формуляра“, коментират потребителите на Daibau.bg.

Това е добър път към доказана, честна, надеждна и качествена работа. Лошите оценки винаги носят лоша реклама, а това никой не го иска. Изглежда, че ремонтите могат да се направят без главоболия и без да се налага светкавично да редуцирате домашния бюджет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Растението е силно отровно! Използва се само за външна употреба
Журналист си тръгна със смешна сума от предаването на Геро
Тази попфолк певица чукна 57! Никога няма да й ги дадете
Това ли ще са водещите на "Биг Брадър"?
Защо твърде много работен чат може да доведе до прегаряне и как д...
Изключвайте от мрежата: Едно зарядно за телефон изразходва 2-3 ва...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).