За тях това е нормално

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:51 / 28.03.2024
1138
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на верен и любвеобвилен партньор. Добре знаем, че богатите също плачат. Редовно сълзите са от разбити сърца. 

Aко трябва да говорим за другата страна на монетата, ако си звезда и изневериш, не само че ще си навлечеш гнева на партньора ти, но и ще предизвикаш глобален таблоиден скандал. 

Днес ще си припомним фрапиращите звездни изневери на някои от най-известните мъже в Холивуд. Общото между всички тях е, че винаги в историята е замесена не коя да е дама, а самата детегледачка на семейството.

Вижте в нашата галерия кои известни мъже разтърсват спокойствието в Холивуд заради изневяра с детегледачките на собствените им деца. 

Някои от тези господа дори се ожениха за детегледачките:

Бен Афлек 

През 2015 г. Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявяват, че се разделят. Малко след това се разбира, че актьорът е имал афера с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е разбрала няколко месеца след като са се разделили с Бен и изневярата му не е била причината за развода. 

 Итън Хоук

Малко след развода на Итън Хоук с Ума Търмън през 2005 г. се разбира за изневярата на актьора с детегледачката. Актьорът и любовницата му се женят през 2008 г. До днес има спекулации, че Хоук е изневерявал на съпругата си. 

Джъд Лоу

През 2005 г. сензация в британските медии става Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки огромния скандал, двойката успява да оцелее. Джъд Лоу се извинява публично на годеницата и семейството си за всичко причинено. 

Арнолд Хварценегер

През 2011 г. избухва публичният скандал за Арнолд Шварценегер, който се оказва, че е имал афера с детегледачката Милдред Баена през 1990 г. В резултат на това той има син от нея. Малко след развилите се събития съпругата на Шварценегер и майка на четирите му деца, Мария Шрайдър, се развежда с него. 

Гавин Росдейл

След 13 години брак, през 2015 г. се разбира, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не издържа на публичния скандал и се развеждат. Гунет пише песента "Used to Love You“, с която му прощава и успява да укроти гнева в себе си. 

Робин Уилямс

През 1988 г. се разбира за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на актьора, Валери Веларди, се развежда с него още същата година. Година по-късно актьорът се жени за детегледачката. Бракът им продължава 21 години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5323):
08.05.2024 Разкриват убиеца в "Есента на демона"
08.05.2024 Помните ли тази адреналинка, ето какво прави тя сега
08.05.2024 Навръх Великден попфолк певица стана майка за втори път
08.05.2024 Нарекоха актриса "егоист", след като роди второто си дете на 51
08.05.2024 Валери Григоров и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
08.05.2024 Шеф Ангелов изгони още един от отбора на Златните в Hell’s Kitchen
Още новини от Любопитни новини:
Тъжна вест от Парка за мечки край Белица: Отиде си 33-годишният Ч...
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Еколог: Мокрите кърпички са най-честият отпадък, който намираме з...
Този известен плаж, любим на много българи, ще бъде затворен и та...
Смиляна Захариева: Човешкият глас и вибрация е една уникална маги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).