Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Задава ли се нова звезда - какво експертите от Silenbet казват за BetMarket
Автор: Екип Varna24.bg 15:20 / 12.12.2022Коментари (0)1124
©
Най-вероятно сте чули за предоставения лиценз на бранда, посочен в заглавието, който смята да завърши цикъла и да навлезе в онлайн хазартната индустрия. Направени са много анализи, включително и на тема: какво експертите от SilentBet казват за BetMarket и какво можем да очакваме от този оператор? Не е трудно да открием, че през последните години се засили значително броят на операторите, но това не може да ни изненада по никакъв начин – експертите отдавна твърдят, че този сектор се оценява доста скъпо на родния пазар и най-вероятно ще продължи да се разраства.

Какво можем да очакваме от новата бетинг компания и наистина ли ще бъде новата звезда. Отговорът на този въпрос може да се разгледа по няколко фактора:

1. Най-вероятно никога не сте чували за тази бетинг компания, ако не посещавате наземни казина. Това е бранд, който има сериозен опит при наземните казина и отворените такива ще бъдат открити в големите градове на страната. Всичко започва с популярната игра на бинго през 90-те години и продължава и до днес. Въпросната игра е подобрявана значително от оператора и най-вероятно ще я видим и в дигиталната среда. Очевидно говорим за оператор с опит в индустрията, а влизането в онлайн пространството с придобиването на лиценз ще ни докаже, че става въпрос за бранд, който знае какво и как да предостави на клиентите си.

2. Ако опитът в наземните казина се смята за ключов, то може ли да се приложи и в онлайн пространството? Краткият отговор е: да! Вниманието в детайлите и поддържането на лоялни потребители, особено при такава конкуренция на дигиталния  сектор, може да се смята за сериозен успех. Ако обърнете внимание на броя родни оператори, които разполагат с наземни казина, няма как да не останете очаровани и от крайния резултат. Очевидно е, че този опит може и ще се приложи в платформата, която очакваме да стартира през декември. Лицензът вече е предоставен, следователно говорим за изчистването на техническите подробности около сайта. Не забравяйте, че дори личните данни се пазят по закона за GDPR и комисията за защита на личните данни в България.

3. Сигурни сме, че има достатъчно критици, които вече оглеждат различните промоции. Ще открием, че още с регистрацията всеки ще участва в игра за награден фонд, освободен от всякакви условия за превъртане. Анализаторите посочват, че въпросната игра не се обвързва със стартовите бонуси, а те изискват бонус код за отключване. Всички налични ще бъдат открити в ревюто на експертите, включително и код за подобряването на основните промоции. Така всеки може да вземе малко повече и да се информира относно всички налични предложения и условия за игра.

4. Говорим за лицензиран оператор, отговарящ на всички закони за защита на личните данни и на европейския GDPR. Това означава, че получаваме честни, ясни и правилно разработени основни предложения. Точно това е необходимото, за да се насладим на истинската игра. Освен това няма как да не открием, че това е бранд, който продължава да призовава своите клиенти към отговорна игра.

5. Пишем за поведението на играчите в отделна точка, защото трябва да подчертаем, че става въпрос за лицензиран бранд, който няма за цел да дава фалшиви надежди или да обещава големи награди. Всичко зависи от самия клиент и всеки трябва да избира колко точно да рискува и какво да получи. Обърнете внимание, че всеки един клиент трябва да бъде разумен в своето представяне. Не преследвайте невъзможни печалби, просто такива не съществуват, играйте отговорно и разумно.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: