Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо си струва да купим оборудване DeWALT
Автор: Екип Varna24.bg 17:49 / 14.10.2021Коментари (0)1244
©
DeWALT е американска марка електроинструменти.

Историята на марката DeWALT датира от 1922 г., когато инженерът Реймънд Де Волт създава първия в света радиален трион, който по -късно се превръща в стандарт на електроинструменти за други компании. По време на Втората световна война, подобно на много компании по онова време, DeWALT изпълнява правителствени поръчки за отбрана.

От 1992 г. компанията се позиционира като производител на индустриални инструменти, избирайки жълто-черни цветове за марковите си продукти, тъй като това ги прави по-лесно разпознаваеми. На по-късен етап асортиментът на DeWALT се разширява значително. Компанията започва да произвежда отвертки, бормашини, гаечни ключове, акумулаторни инструменти за домашна употреба и още много други.

Днес DeWalt е дъщерно дружество на най -големия концерн Stanley Black & Decker и е на първо място в САЩ по продажби на професионални електроинструменти.

DeWalt работи върху разработването на висококачествени инструменти в продължение на много години или дори десетилетие. Историята на марката датира от 100 години. И това е наистина впечатляващо време за достигане на реални висоти в развитието на ръчните и електрически инструменти. Ето защо комбинираният абрихт-щрайхмус DeWalt, шлифовъчните машини, ъглошлайфи и други са толкова популярни по целия свят. Но нека да видим предимствата и характеристиките на такава техника.

Основен асортимент на компанията

- Бормашини, отвертки и гаечни ключове - за битова и промишлена употреба

- Чукове - включително 30 -килограмови, диамантени триони - за рязане на каменни и керамични изделия, диамантени бормашини с 2 и 3 работни скорости

- Прободни триони и триони - бутални, кръгли, митри, за рязане на дърво, керамика, метални сплави. Произвежда се както като механичен инструмент, така и със задвижване - бензиново или електрическо

- Оборудване за шлифовъчни работи - лентови, вибрационни, ексцентрични мелници, фрези, включително ръбови фрези, ъглошлайфи - малки и големи, и рендета

- Модели за полиране и право шлайфане

- Пистолети с горещ въздух и осцилиращи инструменти - универсална версия на трион с 30 приставки

- Лазерни нивели  - самонивелиращи се, лазерни далекомери и други измервателни устройства

- Бормашини, отвертки, нива, отвертки, гаечни ключове, работещи на батерии

- Промишлени прахосмукачки с различна мощност

- Машини за рязане и удебеляване

- Консумативи и аксесоари за оборудване

DeWalt произвежда специални машини за професионалисти

Първото нещо, което прави впечатление, е богатият асортимент от модерно оборудване, предлагано от производителя. Явно, че разработчиците се опитват да отговорят напълно на нуждите на абсолютно всички потребители - от домашните занаятчии до професионалистите, работещи в индустриални мащаби. И такова разнообразие няма как да не радва, защото дава реална свобода на избор, която често пъти осезаемо ни липсва.

Предимствата на оборудване DeWalt или си струва да закупите продукти от тази марка

Прави впечатление, че разработчиците на марката не се стремят да пуснат инструмент с тясна специализация. Просто казано, всички устройства се гордеят с изключителна производителност. Всичко е на ниво: издръжливост, функционалност, устойчивост на повреди, простота и лекота на използване, издръжливост. Почти никоя марка в света все още не е успяла да постигне такива резултати и това е много важно.

Ето и няколко основни предимства оборудването на марката

Мощност

Тя винаги ясно отговаря на декларираната. Няма измама от страна на производителя. В много отношения отличното представяне на компанията беше подпомогнато от иновативни безчеткови двигатели за някои модели оборудване, които сега се инсталират не само в мрежата, но и в акумулаторния инструмент.

Производителност

Всеки модел, от най-простото домакинско приспособление, до най -професионалното, може да работи дълго време без прекъсване. В същото време оборудването не прегрява и не отстъпва от позициите си, като запазва всички технически характеристики от стартовата си форма.

Сигурност

Повечето модели оборудване имат вградена защита, която предпазва машините от прегряване и претоварване. Животът на специалистите, боравещи с тях, се улеснява значително от наличието на предпазител, който предотвратява и случайното им стартиране.

Удобството при използване

Производителят е оборудвал своите продукти с много практически функции. Така че, според експертното мнение на майсторите, можем да заключим, че много хора наистина харесват възможността да използват оборудване DeWalt. То е наистина удобно, особено когато се използва професионално. Тогава количеството работа, която трябва да се свърши на ден, е голямо и никой не иска да губи време. Освен това феновете на марката отбелязват внимателността и ергономичността на дизайна на всяко от устройствата, логичнотото и практично подреждане на бутоните и превключвателите.

Известна на пазара повече от 90 години, фирмата продължава да жъне успехи и нейните продукти да бъдат едни от най-предпочитаните по цял свят.

DeWalt произвежда 300 модела електрическо оборудване и повече от 1000 различни консумативи и аксесоари.

Фабриките на DeWalt са позиционирани в Америка, Европа и, разбира се Китай. Търговската марка DeWalt е собственост на Stanley Black & Decker Corporation. Според експертите, тази марка е една от най-бързо развиващите се.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: