Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо спортните залози са толкова популярни
Автор: Екип Varna24.bg 17:27 / 15.02.2021Коментари (0)975
©
Светът на спорта никога не е губил своя фокус и внимание от страна на феновете. Една от причините за голямата популярност е фактът, че именно тук атлетите се изправят единствено и само със силите, които разполагат, постигнали са най-различни успехи в избраната дисциплина и точно това мотивира милиони да гледат с интерес всяка следваща стъпка. Точно по тази причина футболът, баскетболът, различните бойни спортове, тенисът и още много други, винаги са толкова обичани и разглеждани от аудиторията.

Както много често самите фенове са споделяли, чистата форма на конкуренция, преследването на трофеи и малките детайли в играта, са причината за нестихващото внимание. Мнозина отдавна са се провъзгласили за спортни експерти и познавачи и очаквано, след като тази версия трябва да се потвърди и докаже, букмейкърите са насреща, предлагайки разнообразни пазари и още куп различни предизвикателства.

Експанзията на онлайн платформите позволи на все повече фенове да канализират своите познания и да ги обърнат в печалби. Все по-често ще откриваме, че реномираните брандове пренесоха забавлението и в мобилните устройства, предоставяйки и качествени приложения за целта. Разходката до букмейкърския пункт, както и пазенето на фиша, останаха много назад в историята.

Спортните фенове се запознаха с разнообразните пазари, все по-често използват и функции за контрол на риска, а и самият факт, че гледането на любимите дербита става все по-лесно с наличието на опция като пряко предаване. Не на последно място ще добавим и вниманието, което всеки оператор добавя – то идва под формата на различни промоции, високи коефициенти, и бонуси за по-смела игра.

За мнозина спортните прогнози може да се окажат предизвикателство и необятна територия, особено ако са нови в това забавление. Добрата новина е, че не са сами, в платформата на Ефирбет ще открием спортни прогнози, стратегии за поставяне на залог, обяснение на всички пазари, както и добри примери кога и как да ги използваме.

Какво предлагат спортните залози, освен печалби? Това е развлекателна платформа, в която всяко решение е от значение. Много често ще срещнете около спорта и думи като: адреналин, обрати, изненади и още много други положителни резултати. Със сигурност тръпката от играта е само една част от удоволствието, останалата идва под формата на признания, запознаване с различните експерти и откриването на една интересна социална среда, в която основната тема на разговор винаги ще бъде спортът.

Някои от най-често срещаните залози, предлагани в платформите, са за краен победител и точен резултат. След тях ще добавим наличието на акумулаторни залози, в които избираме няколко събития и се възползваме от множествения коефициент – същият се събира от 3-те събития и определя нашата печалба. Истината обаче е, че букмейкърите имат не само добър поглед към играта, но и впечатляващо чувство за хумор. Точно по тази причина приемат и доста интересни залози. Преди време една забавна възможност беше познаването на цвета на бутонките, с които щеше да излезе Тио Уолкот. Легендата около този футболист разказва, че Арсен Венгер няколко пъти го е изпращал до съблекалнята, за да се преобуе.

Друг почитател беше заявил, че следващите футболни срещи в календара ще бъдат силови и очаква десет жълти картона. Можем само да подозираме с какъв интерес е следял всеки фал, но когато се оказва, че футболните богове чуват молитвите му, жълтият картон напуска джоба на съдията при всеки удобен момент.

Спортните залози нямат ограничения, а ако вярваме на експертите, възможностите им тепърва се разширяват. Дори и да познаваме всички дисциплини, ще забележим, че букмейкърите добавят и нови възможности в лицето на електронните спортове, виртуалните спортове и още много други. Впрочем можем да се изненадате какви дисциплини присъстват, особено след като направим един бърз преглед на спортната секция на реномираните оператори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: