Жена се заклещи гола в комина на бившето си гадже

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:36 / 05.01.2015
1078
Жена се заклещи чисто гола в комина на къщата на бившето си гадже при опит да се направи на Дядо Коледа и да проникне вътре, пише в. "Ню Йорк пост", цитиран от БГНЕС.

Бившият приятел на американката - Тони Ернандес, получил "позвъняване за събуждане" в събота около 5 часа сутринта, когато 35-годишната майка на децата му започнала да крещи за помощ от комина. Жената първо потропала на входната врата, но след като не получила отговор, се покатерила на покрива, съблякла се чисто гола и се опитала да проникне в къщата през комина.

Мъжът се опитал да я измъкне, но не успял и се обадил на 911. На пожарникарите им трябвали около два часа, докато извадят заклещената жена.

Това е вторият случай в рамките на няколко месеца, при който американка се опитва да влезе в къщата на бившето си гадже през комин. През октомври друга дама се опита да проникне в дома на мъж, с който имала само няколко срещи.

И в този случай пожарникарите разрушили комина и впръскали сапун на пяна, за да "смажат" измъкването на жената от комина.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Никой не очакваше този край на "Ергенът"! Няма победителка!
Стана ясен победителят в Hell's Kitchen, който грабна 100 000 лев...
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Поредната магнитна буря удари Земята
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg
Бунтарят срещу традициите: Историята на постмодерния танц


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).