Жената на Къванч Татлъту с извънреден зов за помощ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:53 / 18.02.2023
4634
Огромната трагедията, която застигна хората в Турция, предизвика огромна вълна на съпричастност, както вътре в страната, така и от цял свят. Много спасителни екипи се включиха в борбата за спасение на оцелели. Сега обаче, след като надеждата да са останали все още живи под развалините почти е угаснала, идва ред да се обърне внимание на оцелелите.

Башак Дизер, известна модна дизайнерка и съпруга на звездата на турското кино Къванч Татлъту, обърна внимание върху децата, чиито родители са загинали или изчезнали след земетресението.

"Турската общественост и много известни хора там правят всичко по силите си да помагат. Нека бъдем много внимателни за безопасността на децата и бебетата. Докладвайте Ало 183 и ги предавайте само на полицаите. Можете да дадете информация за самотните деца в района на @saadetozkanefe @ucimorgtr Те се свързаха директно с министерството.  Много е важно!!"

Тя публикува и линк на платформа за откриване хора, като по този начин информацията да успее да достигне до възможно най-много хора.

"Добавих линка към профила си. Списъкът се актуализира постоянно.

Repost @ada.ares

・・・

Трудно би било да споделите потвърдените списъци на болницата от вас, когато надхвърлят 1000 номера и да достигнете тези списъци до тези, които търсят вашите близки чрез Instagram. Ще продължим да добавяме проверени списъци към тази платформа, колкото можем. Специално си сътрудничим на официалните институции в този смисъл, молим ги да подкрепят тази Мрежа. Надяваме се, че ще ви помогнем да получите най-добрите новини от всички ваши близки.



Забележка: Тази платформа е разработена за споделяне на информация с нестопанска цел, няма връзка с никакви институции или организации. Упълномощените агенции и институции могат да ползват информацията и при необходимост ще сътрудничим".

Както тя, така и съпругът й не спират да помагат от самото начало на трагедията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (237):
30.04.2024 Стокилометров активен разлом заплашва със земетресение от седма степен
Турция
16.03.2024 Пак предричат много силно земетресение близо до България: Всяка десета сграда ще се срути, около 200 000 души ще загинат
07.03.2024 Земетресение с магнитуд 4,2 е регистрирано в Турция
11.02.2024 Турция пак се разтресе от силно земетресение
03.02.2024 Ердоган връчи ключовете на 7275 апартамента на граждани, пострадали от опустошителното земетресение от 2023-та
27.12.2023 Нова серия земетресения в Турция, най-мощното с магнитуд 4.3 на разлома при Кахраманмараш
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Ирина Флорин си нае личен треньор, но не по фитнес
Русенската и Варненската опера гостуват на Люлякови музикални веч...
Почина дизайнерът, който изработи свещеническо облекло за папа Йо...
Световноизвестен певец с български корени празнува днес
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).