Женен свещеник се венча за 19-годишна, съпругата му няма против

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:46 / 03.12.2015
805
Жененият свещеник Том Милър се венча за своята бременна 19-годишна приятелка Риба Керфутруба в американския град Мансфилд (щата Охайо). 44-годишната му съпруга Белинда Милър поддържа решението на мъжа си, пише "Индепендънт".

60-годишният пастор дълго време е бил приятел на семейството на Керфутруба и я познавал от години. По негови думи, с жена му са се влюбили в девойката по време на едно от църковните мероприятия, пише изданието. Родителите на Керфутруба били против този брак, но не успели да убедят дъщеря си.

Милър все още безуспешно се опитва официално да регистрира техния съюз. Свещеникът счита за неправилно, когато властите премахват забраната върху еднополовите бракове, но не разрешават многоженството.

"Нямам нищо против гейовете, но е неправилно техните бракове да бъдат признавани от щата, а моят втори - не. Аз и моите жени имаме право да живеем така, както ни се иска", счита свещеникът.

Семейството от трима души вярва в това, че полигамните отношения не противоречат на Библията. Белинда признава, че се радва на появяването в дома им на новата жена и я нарече своя сестра. Американците смятат заедно да отглеждат деца.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Ръчно тъканите български килими достигат до 1200 евро на кв.м. и ...
Българите пътували най-много в Турция, Гърция и Румъния през апри...
Излезе чат, който хвърля още светлина около скандалния финал на "...
Наричат тази билка "зимна череша", помага при стрес и тревожност
Моника Валериева прекали, пусна снимка, на която е с три крака
Това малко семенце може да ви помогне да отслабнете, спада към су...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).