Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Жестоко изпитание за Кулагин! Скандалният гримьор се бори с коварно заболяване
Автор: Екип Varna24.bg 22:57 / 06.08.2021Коментари (0)2389
©
Екстравагантният дизайнер Валентин Кулагин, който нашумя преди 3 години с провокативното си поведение в Къщата на "ВИП брадър“, преживява един от най-тежките моменти в живота си. Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване. Той започнал да си води дневник, в който ежедневно описва и най-мрачните си мисли. Участието на певица, болна от рак, в "Америка търси талант“ подтикна Кулагин да сподели публично за битката си с коварната болест.

"Уникално е да видиш, че някъде там едно човешко същество не е загубило добротата си и вярата си и вместо да обвинява системата, хората или Бог, приема с усмивка и смирение съдбата си. Аз цял живот се боря със системата по моите си начини. Правилни или не дотам – не успях да променя нищо. Надявам се да оцелея след поредната битка и някой ден да разказвам за нея с усмивка. Всички сме хора – раними, от прът и кръв, със срок на годност. И всяко едно лошо чувство, което оставяме у някой друг с постъпките и думите си, дори не е важно дали ще се върне обратно към нас. Не бива да оставяме лошотия никъде. Просто не бива“, сподели в социалните мрежи 35-годишният Кулагин.

Той е много активен в интернет и преди да се разболее, редовно споделяше свои селфита, като не пропускаше да се похвали с високия си стандарт на живот. Валентин държи много на визията си, затова постоянно се подлагаше на различни процедури за разкрасяване, пише "Уикенд".

През 2018 г. Кулагин се превърна в най-обсъжданият участник в кулинарното предаване "Черешката на тортата“, а след това и във "ВИП брадър“. Гримьорът ще остане в историята на шоуто на Големия брат като най-скандалният участник, който бе принудително изгонен не от продуцентите, а след гласуване от зрителите. Кулагин имаше няколко зрелищни сблъсъка с останалите участници. Още на втория ден от пребиваването си в Къщата брадърите попаднаха под ударите на саркастичния му език. Спорът започна от привидно незначителен разговор – дали предишният победител във формата – Тото, заслужава наградата си. Кулагин заяви, че не подкрепя избора му и се спречка с рапъра Атанас Колев.

"Това е "женско царство“, защото всички мъже тук са станали известни  с жените си!“, заяви Кулагин. Не само мъжете обаче попаднаха под ударите саркастичния звезден гримьор. Фолк певицата Диона също не беше пропусната. Тя обаче не се даде "без бой“ и нападна Кулагин, че визията му съвсем не е мъжествена. "Аз не съм станал известен със скандала. Мъжествеността, любов, не се изразява в прическата и мускулите. Защо да нямам лак и грим? Това е метросексуалност. Дали съм гей? Не съм тук, за да давам отчет за сексуалната си ориентация. В 20-ти век да говорим за тези неща... Мога да кажа с днешна дата в България, че няма нито един мъж, който може да излезе и да каже, че е спал с мен“, палеше се гримьорът.

Последва скандал между Кулагин и Нора Недкова, при който той я предупреди: "Няма да ме докосваш с мръсните си ръце! Разнасяш болести, непознати на науката“. Той бе от съквартирантите с договори, регламентиращи специално меню. Така трябваше да получава риба, която често беше крита, хвърляна и изяждана от останалите брадъри. "Къде ми е рибата?“, беше най-често задаваният въпрос от него пред камерите на Големия брат. Валентин миряса едва когато получи личен сейф за храна. Посред нощ Кулагин вдигна лекарката на "ВИП брадър“, за да прегледа подутия пръст на ръката му. В 2,30 през нощта гримьорът настояваше за спешна медицинска помощ и заплаши, че ще си тръгне пеш от Нови хан, ако не му направят рентгенова снимка. След това започна да троши чинии и чаши, за да събуди останалите брадъри. "Да разтребя малко докато чакам лекарския екип“, заяви Кулагин, докато задръстваше мивката с натрошена посуда. Счепкването му с певицата Ваня Костова обаче доведе до принудителното му отстраняване от шоуто. Нервите на не по-малко чепатата от него изпълнителка не издържаха и тя се опита да запуши устата му с мръсна салфетка, след което му налетя на бой и го удари с пластмасова бутилка с минерална вода. Зрителите трябваше да определят чрез гласуване кой от Кулагин и Костова трябва да напусне. В крайна сметка гримьорът събра 71% отрицателен вот и напусна Къщата принудително.

Запознати с житието-битието на Валентин разкриват, че причините за конфликтния му нрав се крият в тежкото му детство. Той бил отгледан от майка си, баба си и дядо си, след като баща му ги изоставил. Наследил от него единствено фамилията Кулагин, тъй като татко му бил руснак. Учители на Валентин от Хасково си спомнят, че от малък той бил различен и одумван от съучениците си. Феминизираният Кулагин ходел облечен с клинове и чорапогащници, гримирал се, а майка му, която била шивачка, му шиела атрактивни тоалети. Валентин завършил финансово-стопанска гимназия в родния си град, но това далеч не били най-щастливите му години. Заради ексцентричните дрехи, които обличал, няколко пъти ставал обект на тормоз и подигравки от съучениците си. След като завършил училище, Кулагин отпрашил за столицата, където започнал да учи дизайн в Нов български университет.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: