Живеем в ерата на електронните коледни картички

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:04 / 20.12.2021
705
Хартиените коледни картички отиват в историята, но биват заменяни от дори по-вълнуващите електронни. Ако искате да изпратите на любимите си хора нещо повече от просто "Весела Коледа“ и да ги изненадате с някои наистина страхотни коледни поздравления, то светът на мобилните приложения ви предлага много интересни възможности, пише сайтът nextpit.com в свой преглед на сектора.

Създателите на приложението за редактиране на снимки Photo Lab предоставиха специална коледна версия в Google Play Store. Коледните фоторамки използват предимно генерирани от потребителя теми, които варират от изключително прости до някои наистина впечатляващи ефекти. Приложението поставя всички ефекти в един раздел, но коледната версия ще се зареди по подразбиране. Коледни ефекти обаче има и в други категории. След като изберете ефект, изберете снимка на себе си или вашите близки и в зависимост от ефекта коригирайте крайния резултат с една или друга от наличните опции.

Това е приложение, което продуцира видео на вас и близките ви как танцувате преоблечени като елфи. Еlfyourself е абсолютната класика сред персонализираните коледни видеоклипове. От 2006 г. насам услугата е доставила стотици милиони елфски видеа на милиони коледни ентусиасти. Използването на това приложение за коледни картички е много просто: имате нужда само от една или повече снимки, за да се въплътите в костюм на елф. Elfyourself предлага 19 различни танцови видеоклипа. В момента налични са някои особено забавни, като вече има такива с добавена реалност (AR). В тях примерно може героите, т.е. вие, да танцувате около самата ви домашна коледна трапеза.

Първо лошите новини - коледните картички на JibJab не са безплатни. Ако искате не само да генерирате коледни видеоклипове, но и да ги изпращате, първо ще трябва да създадете акаунт за плащане. В приложението за смартфон месечният абонамент струва 6.40 лв., докато тези, които решат да го закупят чрез уебсайта, могат да се разминат с годишна такса от 45 лв. Доставчикът на приложението обаче все още не се е защитил от екранни рекордери на превюто на видеата, така че ако не ви е страх, можете да минете и безплатно. Самото приложение е много лесно за използване. Първо създавате база данни с лица, преди да преминете към подбора. За различните видове видеоклипове ще ви трябват от едно до пет лица, които добавяте чрез плъзгане. След това приложението ще продуцира видеоклипа, като завършването му отнема около 30 до 60 секунди в зависимост от сложността. И да - резултатите са наистина смешни, пише Телеграф.

Виж коментарите (0)

Още по темата (143):
13.12.2023 По случай празниците Vivacom отключва всичките си телевизионни канали до 18 януари
30.12.2022 Д-р Милена Любенова: Периодът около новата година е пренаситен с традиционни празници
24.12.2022 Къде е домът на Дядо Коледа
23.12.2022 Коледа в Норвегия - снежна приказка от детството
26.01.2022 Настъпва годината на черния воден тигър
13.01.2022 Конкурсът "Да украсим Варна за Коледа" събра подкрепата на над 10 000
души
Още новини от Любопитни новини:
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).