Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Живеем в ерата на електронните коледни картички
Автор: Екип Varna24.bg 11:04 / 20.12.2021Коментари (0)675
©
Хартиените коледни картички отиват в историята, но биват заменяни от дори по-вълнуващите електронни. Ако искате да изпратите на любимите си хора нещо повече от просто "Весела Коледа“ и да ги изненадате с някои наистина страхотни коледни поздравления, то светът на мобилните приложения ви предлага много интересни възможности, пише сайтът nextpit.com в свой преглед на сектора.

Създателите на приложението за редактиране на снимки Photo Lab предоставиха специална коледна версия в Google Play Store. Коледните фоторамки използват предимно генерирани от потребителя теми, които варират от изключително прости до някои наистина впечатляващи ефекти. Приложението поставя всички ефекти в един раздел, но коледната версия ще се зареди по подразбиране. Коледни ефекти обаче има и в други категории. След като изберете ефект, изберете снимка на себе си или вашите близки и в зависимост от ефекта коригирайте крайния резултат с една или друга от наличните опции.

Това е приложение, което продуцира видео на вас и близките ви как танцувате преоблечени като елфи. Еlfyourself е абсолютната класика сред персонализираните коледни видеоклипове. От 2006 г. насам услугата е доставила стотици милиони елфски видеа на милиони коледни ентусиасти. Използването на това приложение за коледни картички е много просто: имате нужда само от една или повече снимки, за да се въплътите в костюм на елф. Elfyourself предлага 19 различни танцови видеоклипа. В момента налични са някои особено забавни, като вече има такива с добавена реалност (AR). В тях примерно може героите, т.е. вие, да танцувате около самата ви домашна коледна трапеза.

Първо лошите новини - коледните картички на JibJab не са безплатни. Ако искате не само да генерирате коледни видеоклипове, но и да ги изпращате, първо ще трябва да създадете акаунт за плащане. В приложението за смартфон месечният абонамент струва 6.40 лв., докато тези, които решат да го закупят чрез уебсайта, могат да се разминат с годишна такса от 45 лв. Доставчикът на приложението обаче все още не се е защитил от екранни рекордери на превюто на видеата, така че ако не ви е страх, можете да минете и безплатно. Самото приложение е много лесно за използване. Първо създавате база данни с лица, преди да преминете към подбора. За различните видове видеоклипове ще ви трябват от едно до пет лица, които добавяте чрез плъзгане. След това приложението ще продуцира видеоклипа, като завършването му отнема около 30 до 60 секунди в зависимост от сложността. И да - резултатите са наистина смешни, пише Телеграф.



Още по темата: общо новини по темата: 143
13.12.2023 »
30.12.2022 »
24.12.2022 »
23.12.2022 »
26.01.2022 »
13.01.2022 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: