Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зимен гардероб: Коя модна находка не бива да пропускате този сезон?
Автор: Екип на Varna24.bg 08:00 / 21.01.2022Коментари (0)830
©
Ако се чудите на какъв тип артикули да се спрете през този зимен сезон, решението е далеч по-лесно, отколкото изглежда. Сега е идеалният момент да се подготвите за предстоящите дни с минусови температури, като обновите гардероба си. За целта ние ще ви помогнем, като ви представим част от дрехите и аксесоарите, които задължително трябва да притежавате и които ви гарантират, че не само винаги ще изглеждате добре, но и ще се чувствате така.

Обувките - най-важният елемент през зимата

Пригответе два или три чифта обувки, като съобразите моделите с ежедневните си дейности, така че винаги да имате стилен и удобен чифт под ръка. Ако решите да се разходите в парка или се налага да пазарувате, то удобни обувки с ниска подметка са идеалното решение за целта, защото те ще ви осигурят нужните свобода и комфорт при движение. Ако пък навън е много студено или дъждовно, време е да извадите ботушите - те са идеалният вариант, с който си гарантирате удобство и топлина през целия ден. В случай че сте в търсене на нов чифт за тази зима, можете да изберете модел от колекцията на Timberland и да сте спокойни, че сте подготвени за всяка ситуация. За дните, в които се налага да сте елегантни, спокойно може да заложите на удобни квадратни боти, особено ако се налага да сте в изправено положение дълго време. При покупка се уверете, че избраният от вас модел държи глезена ви достатъчно здраво, както и че обувките имат комфортна за вас подметка. Изберете модел и най-вече размер, които няма да ви тормозят и ще ви спестят неприятните мехури и досадната болка.

За топлина и комфорт - ето какво

Ако в гардероба ви липсва анцуг, то сега е време да добавите един такъв - за предпочитане от памук, така че да не дразни кожата ви. От офертата на Fashion Days за дамски анцуг можете да заложите на няколко цветни варианта. Към избрания от вас модел добавете и чифт маратонки  - за разходка или за спортна активност, която често упражнявате. За дните, в които времето навън е лошо и търсите как още да се предпазите от атмосферните влияния, трябва само да добавите една шапка към този аутфит и сте готови.

Ако студеното време не ви е любимо, то тогава вълнен или кашмирен пуловер е страхотно решение за ниските температури, защото той гарантирано ще ви достави топлина. Независимо от кройката, дизайна и размера, които изберете, може лесно да го съчетаете с чифт дънки или пола от плат. Ако обичате по-екстравагантните и смели аутфити, които привличат вниманието на околните, то спокойно може да изберете модел в ярки нюанси, с или без щампа. Но наред с това е важно да помислите и за нови дамски пижами, които биха ви били верен приятел през този студен период от годината.

Стилни дори и през зимата - възможно ли е това?

Зимното яке е може би най-важната дреха през зимата, затова трябва внимателно да подберете такъв модел, който ще ви доставя нужната топлина. Независимо дали е кожа, плат или пух, изберете модел, който да подчертава формите на тялото ви. Въпреки това, когато става въпрос за избор на зимно яке, то не само трябва да изглежда добре, но и да е функционално и практично. За дъждовните дни никога не е лоша идея да имате и дъждобран, който ще ви пази сухи.

Не забравяйте да добавите и допълнителен аксесоар към тоалета си. Как да се случи това? Топъл шал около врата е винаги добра идея. При избора на подобен аксесоар вземете предвид качеството на тъканта и цвета и шарката, така че те да съответстват на останалата част от вашия гардероб. Ако пък търсите още по-елегантен вариант, то то има модели, изработени от екологична кожена яка, към които да добавите и брошка и визията ви ще е наистина “УАУ!"
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: