Златка Райкова каза стяга ли сватба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:07 / 12.12.2022
1075
Плеймейтката Златка Райкова се жени! Мадамата хвърли поредната "бомба" в личния си живот с новината, че е бременна от годеника си Карен Хачатрян. Златка съобщи новината, като се пусна чисто гола под душ на Малдивите, с наедрял корем.

"Скоро ще станем четирима в нашето семейство" - написа пред време бившата половинка на футболиста Благой Георгиев. Дори нейни близки останаха шокирани от новината, защото простите сметки показват, че тя е забременяла едва няколко месеца след раздялата с Благо.

"Изглежда, че не само Благо е имал паралелна връзка с настоящата си съпруга Полина. Очевидно ти също си била с Карен. Когато се показа официално с него, вече си била бременна, защото в момента си поне в шести месец?" , пита я директно нейна последователка в социалната мрежа инстаграм. Самата снимка на Райкова също породи много негативни коментари.

"Не отива на бременна жена така да се снима", засипаха я с критики фенове.

Самата Райкова отдавна не се трогва от негативни коментари. Тя твърди, че е много щастлива от предстоящите събития. Силиконката и Карен се сгодиха преди месец на остров Миконос и вече планират бъдещата сватба. Райкова сподели, че церемонията ще е следващата година и вече е решено къде ще се проведе, а въпрос преди време кое първо иска да й се случи - сватба или бебе, отговори: "Което първо стане". Така потвърди, че първо ще роди и после ще облече бяла рокля, пише "България Днес".

Грижите около малкия Благой се оказаха сериозен камък в отношенията й с Георгиев, но очевидно Златка се надява този път да бъде различно. Наскоро тя затрупа ексфутболиста с обвинения за това какъв баща е.

"Работех безспирно, без сън, за да ги издържам, да плащам кредитите му и училището на неговите деца. Детето не спеше, а той се дразнеше, че плаче", коментира Райкова отношенията си с Благой.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).