Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Знаците на съдбата: Големи главоболия за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 14.02.2019Коментари (0)4684
©
Хороскоп за днес, 14 февруари:

Овен

Непланирано пътуване. Днес темпото рязко се забързва и от вас се иска да бъдете максимално адекватни и адаптивни, за да преодолеете всички препятствия. Налага се да съобразите плановете си и с хората около вас – колеги, шефове, близки и семейство. Не е изключено да осъществите непланирано пътуване по повод Свети Валентин.

Телец

Не инвестирайте. Не упорствайте, ако видите, че точно днес нещата не се случват така, както вие сте ги планирали. Ще си създадете доста главоболия, ако се инатите и не разчитате знаците на съдбата. Грешка ще е, ако точно сега направите капиталовложение. Отдайте се на празника и вечерта прекарайте хубави мигове.

Близнаци

Повод за празник. Време е да приключите с периода на изолация, в който бяхте попаднали. Сега моментът изисква от вас пълна мобилизация. Въпреки че няма да липсват нерви, четвъртък е успешен ден. Дава ви възможност да подобрите личното си финансово благосъстояние. Отпразнувайте го вечерта.

Рак

Бъдете пълен пас. Насочвайки центъра на вниманието върху себе си, вие рискувате днес да изречете думи, за които да съжалявате след време. Ще ви съдят за казаното, защото словата се запечатват в паметта на хората, с които сте говорили. Оставете се на течението. Дори приготовленията по празника оставете на половинката си.

Лъв

Новина за пари. Посрещате всички съдбовни неудачи днес с усмивка и добро настроение. Решени сте да загърбите негативните усещания и да се отдадете на празника на виното и любовта. Заобиколени сте от много хора и трудно се концентрирате, за да работите прецизно. Бъдете готови да чуете добра финансова новина.

Дева

Кажете "благодаря“. В четвъртък се притеснявате прекалено, че нещата на работното място не вървят. Колегите желаят да ви зарадват с валентинки и подарък за празника, а вие дори не им благодарите. Показвате лошо възпитание и не се учудвайте, ако в следващите дни никой не ви обръща внимание. Сами сте си виновни.

Везни

Нужда от съвет. Развълнувани сте от шансове, които чукат на вратата ви. В дилема сте дали да поемете риск, или да продължите напред постарому. На работното място имате нужда от важен съвет. Ще ви го даде човек, към когото имате безусловен респект. Вечерта се съберете с приятели на по чашка червено вино.

Скорпион

Пазете се от измами. Денят носи опасност да попаднете в клопката на финансови измами, които не сте в състояние да разпознаете. Без да искате, се превръщате в жертви, а загубите са гарантирани. Отваряйте очите си на четири. Вечерта можете да споделите празника с половинката. Не ви е нужна шумна компания.

Стрелец

Не бъдете ревниви. Чувствате се великолепно. Въпреки похвалите, които се сипят по ваш адрес, не забавяйте темпото и не живейте върху стари лаври. Борете се за своите каузи. На работното място е важно да убедите партньорите си в своята гледна точка. Вечерта не позволявайте на ревността да съсипе празника.

Козирог

Добра вест. Очаква ви натоварен ден. Някой ще ви ядоса още сутринта, но това не бива да е повод за лошо настроение или падане духом. Напротив, съберете се в кожата си и действайте умело. Очаквайте приятна вест от приятели, които живеят далеч от вас. Вечерта прекарайте приятно в компанията на половинката.

Водолей

Привличате внимание. Прекалявате с приказките и привличате прекалено много внимание, без това да е нужно. Опитайте да вършите своята собствена работа, без да се бутате в чуждата. Оставете скъпите подаръци по повод празника към половинката за друг път. Сега е достатъчно да подарите нещо символично.

Риби

Гледайте напред. В четвъртък гледате по-скоро назад, отколкото напред. Въздишате по стари събития в миналото, които няма как да се върнат и повторят в бъдещето. Чувствителни сте и без настроение. Ще съсипете както своя празник, така и празника на любимия човек заради своите собствени спомени. Нямате нужда от това.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: