Зуека сънувал кошмари заради хитовия сериал "Чернобил"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:02 / 23.06.2019
1978
Васил Василев - Зуека много тежко преживял хитовия сериал "Чернобил", твърди в. "Уикенд". Той толкова силно му въздействал, че актьорът постоянно сънувал кошмари, свидетелстват негови колеги. Минисериалът, който излезе по екраните тази пролет и задмина по рейтинг дори касовата продукция "Игра  на тронове", силно впечатлил Зуека.

Продукцията на НВО е сред най-коментираните теми в социалните мрежи по цял свят. Драматизираната, но доста точна интерпретация на взрива през май 1986 г. в атомната електроцентрала  накарала актьора да си спомни нелепата шега в студентското предаване "Ку-ку". Макар че са изминали 28 години, Зуека все още изпитвал угризения заради фалшивата новина за авария в АЕЦ "Козлодуй". Предаването целеше да покаже колко са неподготвени обществото ни и институциите за подобна авария, но ефектът бе хиляди изплашени зрители, което коства на екипа съдебен процес. Зуека бе един от основателите на шоуто и стоеше зад плюшената кукла "Мистър Ку-ку" в деня, когато забавно-хумористичното предаване си направи нелепата шега. Когато гледал сериала, чувството за вина у комика още повече се засилило.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).