Звезден релакс: Носителят на "Оскар" се радва на море, вълни и слънце

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:21 / 14.06.2023
1186
Леонардо ди Каприо беше заснет да се наслаждава на времето със семейството си, докато почиваше по италианското крайбрежие в понеделник. Към него се присъединиха племенницата му Нормандия, баща му Джордж Ди Каприо и доведената му майка Пеги Ан Фарар за втория етап от пищната му европейска ваканция по крайбрежието на Амалфи.

48-годишният холивудски актьор демонстрира целунатото си от слънцето тяло в чифт сини бански, докато се печеше на слънце. След като получи така необходимата почивка на борда, Ди Каприо реши да се потопи в привидно студената вода.

Към носителя на "Оскар" се присъедини племенницата му, като двамата скочиха от кораба в кристално чистата вода. След изпълнената със забавления сутрин групата се отправи на екскурзия до морските пещери Синята гробница в Капри.

Въпреки че се опитваше да остане скрит с бейзболна шапка и маска, Ди Каприо се гушкаше в племенницата си, когато семейството влезе в пещерите. Звездата от "Вълкът от Уолстрийт" е в режим на пълен релакс през последните няколко седмици, след като участва във филмовия фестивал в Кан в края на май.

След като напусна френския фестивал, Ди Каприо се отправи към Сардиния, Италия, за да отпразнува годежа на милиардера и наследник на света на изкуството Джо Нахмад и модела Мадисън Хедрик.

След звездната церемония актьорът беше забелязан да излиза в Лондон с група приятели, сред които моделът Нилам Гил, както и с майка си Ирмелин Инденбиркен. В миналото Ди Каприо е бил забелязван с Гил, но източници на Page Six твърдят, че британската красавица всъщност се среща с един от приятелите му.

Седмица по-късно актьорът беше забелязан да пристига в още една гореща точка в Лондон, малко преди бившата му Джиджи Хадид да влезе в същото заведение.

Въпреки че към звездата от "Титаник" се присъединиха баща му и мащехата му, не е ясно дали Хадид е вечеряла с тях, след като е била вътре.

Двойката беше свързана за първи път миналата есен, но нещата привидно приключиха през декември 2022 г. поради натоварените им графици, пише pagesix.com. Миналия месец обаче двойката предизвика слухове за помирение, след като и двамата бяха забелязани да напускат Cipriani Downtown в Ню Йорк само няколко минути един след друг.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Къде в България се намира "манастирът с дяволите"?
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж
Проверка показа недопустими нива на пестициди в зелената салата
Известна наша блогърка след Hell’s Kitchen: Имам 6 мениджъра, кои...
Вечерните разходки през лятото: 6 причини, поради които те са пол...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).