Звезди е най-оборотната брокерка във Варна, изкарва луди пари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:03 / 15.02.2023
11964
Имотите във Варна поскъпнали с 30%, съобщиха наскоро различни новинарски агенции, а на този фон една звезда от "Игри на волята" печели добри пари.

Говори се, че Звезделина е един от топ брокерите в Морската столица. Самата тя често споделя сторита на имотите, които предлага, а най-често тя е брокер на недвижими имоти, които са под наем. 

Варна се налага като много атрактивна за инвестиционни имоти, казват различни брокери. Звезди определено се е насочила към правилната професия, а ние сме сигурни, че има доста сделки. 

Инфлуенсърската кариера на риалити звездата също се развива доста добре. Мацката е търсена от различни спортни брандове, които ѝ се доверяват да рекламира продуктите им.

Мнозина обаче се интересуват от личния живот на Звезди, но тя за момента не коментира темата. Споделила е обаче на стори, че е важно човек да обича себе си, близките, природата, но също, че "Бог е любов". Посвещението е по повод празника на влюбените, пишат от vbox7.

Преди време звездната брокерка сподели, че е готова да създаде свое семейство, да се отдаде на мъж, с когото да имат деца, но на този етап "нямало читави мъже".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або
Ето кой грабна приза "Най-добър остров в Европа"
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, ...
Драстичен скок на челядинката: Скача най-малко с 30 лева от полет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).